Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalvarijos policijai įkliuvo stambią cigarečių kontrabandą gabenęs lenkas

Marijampolės apskrities policija praneša sulaikiusi lenko vairuojamą automobilį, kuriuo buvo gabenamas didelis kiekis kontrabandinių cigarečių.
Lenko automobilyje rastos kontrabandinės cigaretės
Lenko automobilyje rastos kontrabandinės cigaretės / Marijampolės apskrities VPK nuotr.

Kaip informuoja Marijampolės apskrities VPK, sekmadienį Kalvarijos policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus patrulių būrio patruliai, patruliuodami Kampinių kaime, Kalvarijos savivaldybėje, krovinio patikrinimui sustabdė jiems įtarimą sukėlusį automobilį „Audi 80“, kurį vairavo trisdešimtmetis Lenkijos pilietis M.M.

Automobilio salone patruliai aptiko keturias dėžes su cigaretėmis, dėžės buvo sudėtos vietoje išimtos galinės automobilio sėdynės ir uždengtos audeklu. Automobilio bagažinėje rastos dar keturios dėžės su cigaretėmis. Viso automobiliu buvo gabenama 4 tūkstančiai pakelių cigarečių „Viceroy“ su Rusijos Federacijos banderolėmis, kurių vertė įskaitant visus mokėtinus mokesčius yra 27 tūkst. 960 litų.

Lenkijos piliečiui už padarytą pažeidimą, numatytą Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 163² straipsnio 4 dalyje gresia bauda nuo dešimties tūkstančių iki dvidešimties tūkstančių litų su cigarečių konfiskavimu ir gabenimo priemonės, kuria cigaretės buvo neteisėtai gabenamos, konfiskavimu arba be jos konfiskavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius