Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalvarijų turgavietėje policija sulaikė nelegaliai vaistai prekiavusią moterį

Vilniaus Kalvarijų turgavietėje, turint išankstinės informacijos apie nelegalią prekybą, policija sulaikė moterį, prekiavusią rusiškais ir baltarusiškais vaistais be licencijos.
Vaistų klastotė
Asociatyvinė nuotr.: nelegalūs vaistai / Muitinės departamento nuotr.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto pirmojo policijos komisariato Prevencijos skyriaus pareigūnai, tikrindami gautą informaciją dėl akcizais apmokestinamų prekių gabenimo, laikymo ir realizavimo, šių metų kovo 28 d. tikrino sostinės Kalvarijų turgavietę.

Sulaikyta E.S. (gimusi 1985 m.), pardavusi 10 tablečių Baltarusiškų vaistų. Prekyvietėje rasta ir paimta 700 tablečių įvairių Rusiškų ir Baltarusiškų vaistų.

Vilniaus pirmajame policijos komisariate pradėta administracinio teisės pažeidimo bylos teisena pagal Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 44-1 str. (Vertimasis su vaistais (vaistiniais preparatais) susijusia veikla, kuriai reikalinga licencija, be licencijos ar kitokiu neteisėtu būdu, jeigu tai nesukėlė sunkių pasekmių ar nebuvo daroma stambiu mastu, – užtraukia baudą fiziniams asmenims nuo penkių šimtų iki vieno tūkstančio litų su vaistų (vaistinių preparatų) konfiskavimu ar be konfiskavimo, baudą juridinių asmenų vadovams – nuo trijų tūkstančių iki šešių tūkstančių litų su vaistų (vaistinių preparatų) konfiskavimu ar be konfiskavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius