Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kanadietis Nessay Kuymarsas nusprendė nemokėti už nakvynę prabangiuose Klaipėdos viešbučiuose

Kanados pilietis gyveno dviejuose prabangiuose Klaipėdos viešbučiuose ir nesumokėjo už jų paslaugas. Už tai vyriškis du kartus po dvi paras praleido areštinėse, o ketvirtadienį išgirs nuosprendį dėl turtinės žalos padarymo apgaule.
Naujasis 100 Kanados dolerių banknotas, pagamintas iš plastiko.
100 Kanados dolerių banknotas / Kadras iš „YouTube“
Temos: 2 Klaipėda Kanada

49 metų Nessay Kuymarsas keturių žvaigždučių viešbutyje „National Hotel” Klaipėdos senamiestyje apsigyveno kovo 15-ąją, rašo „Lietuvos rytas“.

Patikimo kliento įspūdį sudaręs vyras aiškino, kad sąskaitą apmokės kažkokia Kaliningrado bendrovė, su kuria jis ketina sudaryti darbo sutartį.

Už paslaugas klientas liko skolingas 1646 litus. Viešbučio administracija kreipėsi į policiją. N.Kuymarsas dviem paroms pateko į areštinę.

Kovo 24-ąją išleistas į laisvę jis patraukė į kitą keturių žvaigždučių viešbutį „Old Mill Hotel” šalia Danės upės. Iš pradžių jis užsisakė kambarį vienai parai ir už tai sumokėjo. Tačiau vėliau nusprendė pasilikti ilgiau.

Kai po 3 dienų viešbučio darbuotojai paprašė apmokėti 564 litų sąskaitą, jis padavė popierėlį, ant kurio buvo užrašytas po pirmojo incidento jį apklaususios policijos tyrėjos telefono numeris, ir pasakė, kad ji apmokės.

Policija vėl išgabeno N.Kuymarsą į areštinę. Trečiadienį nutarta išnagrinėti šią bylą pagreitinto proceso tvarka.

Kanados pilietybę turintis iranietis Klaipėdos apylinkės teisme aiškino, kad yra inžinierius, kažkokių projektų Kaliningrade vadybininkas.

Esą viena Kaliningrado bendrovė turėjo sumokėti už gyvenimą viešbučiuose Klaipėdoje. Čia jis laukia, kol Rusijos konsulatas išduos Rusijos vizą.

Teisme N.Kuymarsas pripažino, kad už gyvenimą viešbučiuose liko skolingas. Paaiškėjo, jog gyvendamas pirmajame viešbutyje jis ateidavo pietauti į antrojo restoraną, užsisakydavo 40 litų kainuojančių kepsnių ir už tai atsiskaitydavo.

Prokuroras pasiūlė Kanados piliečiui skirti 90 parų arešto. Jis taip pat turi atlyginti nuostolius viešbučiams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius