Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karšta ugniagesių para: per gaisrus žuvo žmogus, karvė, o liepsnas lentpjūvėje 17 gelbėtojų malšino visą naktį

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD) apibendrino karščiausius praėjusios paros įvykius.
Įvykio vietoje
Ugniagesių automobilis / Įvykio liudininko Juliaus M. nuotr.

Praėjusios paros įvykių suvestinėje užregistruotas 21 gaisras ir 13 kitų gelbėjimo darbų, kuriuos atliko šalies ugniagesiai. Deja, viename gaisre žuvo žmogus, pažymima PAGD atstovų antradienį paviešintame pranešime.

Pirmadienį ryte apie 8 val. 30 min. gaisras kilo šalia Vilniaus, Sakalaičių sodų 8-oje gatvėje stovinčiame sodo namelyje. Per gaisrą antrame mūrinio namo aukšte išdegė kambarys, apdegė lova, o prie jos buvo rastas gaisre žuvusio 36-erių metų vyro kūnas. Nelaimės aplinkybės tiriamos.

Pirmadienio naktį apie 3 val. 30 min. Šalčininkų rajone, Pasalio kaime, užsiliepsnojo ūkinis pastatas. Atskubėjus ugniagesiams, medinis pastatas jau degė atvira liepsna, jo stogas buvo įgriuvęs. Gaisro metu sudegė stogas ir perdengimas, išdegė vidus, apie 10 tonų čia sukrauto šieno. Liepsnose žuvo karvė, o gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Ryte apie 7 val. 30 min. Klaipėdoje, Bandužių gatvės daugiabučiame name, buvo padegtos kol kas nenustatyto savininko buto durys. Gaisrą užgesino namo gyventojai, o įvykio aplinkybės tiriamos.

Apie 12 val. 15 min. Marijampolėje, Bažnyčios gatvėje, užsidegė automobilis „VW Polo“. Per gaisrą išdegė mašinos variklio skyrius, apsilydė plastikinės apdailos detalės, elektros instaliacijos laidai. Nudegė dujų padavimo žarnos, apdegė variklio dangtis. Gaisras įsiplieskė dėl automobilio dujų įrangos gedimų.

Apie 16 val. Vilniuje, tarp Minsko plento ir Liepkalnio gatvės esančiame miškelyje, užsiliepsnojo senos padangos maždaug 100 kv. m plote. Nors gaisras didesnių nuostolių nepadarė, tačiau miestą buvo apgaubę juodų dūmų debesys. Įvykio aplinkybės tiriamos.

Apie 16 val. 40 min. Kauno rajone, Pajiesio kaime, Beržų gatvėje, užsidegė medinė pirtis. Ugnis nuniokojo pastato stogą, o gaisro priežastis dar aiškinama.

Pirmadienio vakarą, apie 22 val. 25 min., nemažas gaisras kilo Švenčionių rajone, Pabradėje, Šlaito gatvėje, apleistame, nenaudojamame medžio apdirbimo įmonės pastate. Atskubėjus ugniagesiams, atvira liepsna degė gelžbetoninio pastato, kuriame buvo įrengta šiuo metu nenaudojame lentpjūvė, stogas. Liepsnas iki paryčių gesino 5 gaisriniai automobiliai ir 17 ugniagesių. Gaisro metu nudegė šiferinis stogas ir perdengimas, o įvykio aplinkybės tiriamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius