-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Karštąjį savaitgalį Lietuvoje masiškai skęsta žmonės

Sekmadienį skenduolis ištrauktas ir iš Zaraso ežero. Dramatiško darbo šį itin karštą savaitgalį gelbėtojams netrūksta visoje Lietuvoje.
Prie Žaliųjų ežerų karštą savaitgalį suvažiuoja daugybė vasaros malonumų mėgėjų.
Asociatyvinė iliustracija: Prie Žaliųjų ežerų sostinėje. Karštą savaitgalį vandens telkinius apgulė daugybė vasaros malonumų mėgėjų. / Luko Balandžio nuotr.

Su vandeniu susijusios nelaimės šį savaitgalį mūsų šalyje tapo masiniu reiškiniu. Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento sitaucijų koordinavimo skyriuje 15min.lt sužinojo, kad sekmadienį apie 17 val. skenduolis ištrauktas iš Zaraso ežero.

Teigiama, kad 1969 m. gimęs vyras Zarasuose išėjo maudytis dar šeštadienio vakarą.

Kai G.S. neparėjo iki ryto, apie 9.30 val. jo artimieji kreipėsi į policiją.

Apie pietus iš Visagino į Zarasus atvyko narų komanda. Paieškos neužsitęsė. Nelaimės aplinkybių tyrimą tęsia vietos policijos pareigūnai.

Be to, sekmadienį skenduolį grąžino ties Kirdeikiškių kaimu (Švenčionių r., Sarių sen.) esantis Sudotos ežeras. Ten vyras buvo nuskendęs šeštadienio vakarą.

Savo ruožtu penktadienį Vilniuje, prie Baltojo tilto, nuskendusio žmogaus paieškos ligšiol nesėkmingos. Gelbėtojai tęsė darbą ir sekmadienį, tačiau patikrinę Neries atkarpą iki pat Lazdynų tilto, palaikų nesurado.

Tuo tarpu Panevėžio apskrities VPK Pasvalio r. komisariato Kriminalinės policijos skyriaus tyrėjo R.V. tarnybiniame pranešime užfiksuota, kad liepos 28 d. apie 12.05 val. Pasvalio r., Smilgelių kaime esančiame tvenkinyje, rastas nuskendęs P.L., gimęs 1965 m., gyvenęs Pasvalio rajono Pumpėnų miestelyje. Pirminės apžiūros metu ant kūno smurto žymių nerasta. Šios nelaimės aplinkybės irgi dar tiriamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius