Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 23 /19:14

Kaune Afrikos cirko pasirodymo metu iš didelio aukščio ant galvos nukrito artistas

Kaip 15min.lt informavo skaitytojai, sekmadienį Afrikos cirko pasirodymo metu įvyko nelaimė. Cirko pasirodymas vyko „Žalgirio“ arenoje.
Cirko pasirodymas Kaune
Cirko pasirodymas Kaune / 15min.lt skaitytojo Virgilijaus nuotr.
www.circus-mother-africa.com iliustr./Cirkas „Mother Africa – Madagaskaras“
www.circus-mother-africa.com iliustr./Cirkas „Mother Africa – Madagaskaras“

Cirkas „Mother Africa – Madagaskaras“ gastroliuoja didžiuosiuose Lietuvos miestuose – Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose. Sekmadienį pasirodymas įvyko Kaune.

Jo metu, iškart po pertraukos, vienas akrobatas nukrito žemėn iš didelio aukščio. 15min.lt duomenimis, kritimas buvo itin nesėkmingas. Artistas nusileido tiesiai ant galvos. Publikai ši nelaimė užėmė kvapą.

Susižeidęs vyras buvo skubiai išgabentas į ligoninę.

„Jausmelis tikrai nekoks. Panašu, kad darbų sauga cirke nėra aukščiausio lygio. Nebuvo jokio pasaugojimo. Vyras, atlikęs pratimą ant lygiagretės dideliame aukštyje, sliuogė galva žemyn, bet nesustojo ir tvojosi į žemę. Po to, kai tą vyrą išnešė, kitus artistus jau pradėjo saugoti“, – pasakojo žiūrovas (žiūrėkite nuo 2 min.).

VIDEO: Nelaimė cirko pasirodymo metu

Tik pasirodymo pabaigoje vienas iš cirko darbuotojų žiūrovams pranešė, kad artistas gyvas, yra tiriamas ligoninėje ir jaučiasi gerai: „he is fine“.

Buvote įvykio vietoje? Parašykite 15min@15min.lt

VIDEO: Afrikos cirko pasirodymas

Apie cirką

2006 m. cirką „Mother Africa„ sukūrė buvęs akrobatas ir gatvės artistas Winstonas Ruddle'as, Tanzanijoje įkūręs meno koledžą. Pasaulinė “Mother Africa„ premjera įvyko tais pačiais metais Vokietijoje surentose anšlaginėse gastrolėse. Ilgiau nei dvi su puse valandos trunkantis cirko artistų šou nepalieka abejingų žiūrovų, kuriems atskleidžiamas iki šiol neregėtas Afrikos žemyno veidas. Netrukus cirkas pelnė Austrijos, Šveicarijos, Ispanijos ir daugelio kitų šalių publikos simpatijas. 2011 m. trupė net tris mėnesius viešėjo Australijoje, kur surengė per 70 pasirodymų. Nuo susikūrimo iki šių dienų „Mother Africa“ cirko pasirodymuose jau apsilankė daugiau nei 1 mln. žiūrovų.

VIDEO: Cirkas „Mother Africa“

Programoje garsūs artistai ir triukai

Vienu originaliausių cirkų pasaulyje vadinamoje trupėje dirba daugiau nei 40 talentingiausių artistų iš įvairių Afrikos šalių: Tanzanijos, Etiopijos, Kenijos, Sudano, Egipto ir Pietų Afrikos Respublikos. Daugelis jų yra ne tik akrobatai, žonglieriai, bet ir puikūs šokėjai arba dainininkai. Viso šou metu scenoje egzotiškus afrikietiškos muzikos ritmus atlieka žinoma aštuonių Tanzanijos muzikantų grupė „InAfrica„. Pasaulinės scenos legendos statusą pelniusio cirko programa išsiskiria daugybe klasika tapusių numerių, kuriuos atlieka garsūs artistai. Tarp jų yra iš Kenijos kilęs lanksčiausiu žmogus pasaulyje Mwangi Lazaraus Gitu, kurio šou per televiziją matė daugiau nei 75 mln. žiūrovų. Cirko šou nepakartojamu paverčia „Ramadhani Brothers“ iš Tanzanijos. Šie akrobatai yra vieni iš geriausių pasaulyje, kuriems išlavintos balansavimo technikos pavydi daugelis atletų. Programoje taip pat yra stulbinantis „The Icarian Game Act„ pasirodymas, kurio metu artistai žongliruoja ne tik daiktais, bet žmonėmis – vieni kitais. „Žmogus be kaulų“ iš Etiopijos pasirodymas ir iš ten pat kilusios žaviosios mergina su 100 lankų taip pat prikausto žiūrovų dėmesį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius