Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune – „Aro“ pareigūnų operacija. Ji nesusijusi su nakčia vykusiais tyčiniais automobilių padegimais

Liudininkų teigimu, ketvirtadienį, apie 11 val., prie Kaune, Studentų gatvėje esančios parduotuvės „Maxima“ atvažiavo Lietuvos policijos antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ pareigūnai, kurie sulaikė vyrą, jį surakino antrankiais ir pargriovė ant žemės. vėliau jį įsodino į savo automobilį ir išsivežė.
Studentų gatvė Kaune
Studentų gatvė Kaune / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Į įvykio vietą atvyko dvi ugniagesių-gelbėtojų mašinos, greitoji medicinos pagalba. Spėliota, kad sulaikymas gali būti susijęs su šios nakties įvykiais, kai Kuršių gatvėje buvo, kaip įtariama, padegti du automobiliai. Tačiau Kauno ugniagesiai paneigė gavę iškvietimą dėl įvykio prie parduotuvės.

Socialinio tinklo puslapio „Kas vyksta Kaune“ lankytojo žiniomis, gaisrinės atvyko pradėjus svilti netoliese stovėjusio automobilio varikliui. „Aro“ atstovai kol kas situacijos nekomentavo. Kauno policija taip pat jokių žinių apie slaptą „Aro“ operaciją neturi.

Tyčia padegti automobiliai

Kaip informuoja Kauno ugniagesiai, trečiadienį, apie 22.20 val. Kuršių gatvėje esančio namo kieme buvo padegtas automobilis „Fiat Punto“. Per gaisrą išdegė mašinos salonas, apdegė bagažinės dangtis, stogas, abiejų pusių durelės, sutrūko langų stiklai.

Užgesinus šį gaisrą, ugniagesiams ilgai ilsėtis neteko, nes tą pačią naktį, apie 2 val. toje pačioje Kuršių gatvėje, prie kaimyninio namo buvo padegtas lengvasis automobilis ,„Hyundai SVX H-1“. Atskubėjus gaisrininkams, mašina jau degė atvira liepsna. Gaisro metu išdegė automobilio salonas, apdegė kėbulas, išdužo visi stiklai. Per gaisrą nukentėjo ir šalia stovėjęs automobilis „Mitsubishi Space Vagon“. Šių gaisrų aplinkybės tiriamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius