-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune automobilis vos nepateko po traukinio ratais (nuotraukos)

Pirmadienį, apie 18.30 val., Ateities plentu važiavęs automobilis „Opel Omega“ užvažiavo ant apsauginės kelio tvorelės, kelis kartus vertėsi ore ir nukrito ant netoliese buvusių geležinkelio bėgių.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Tomo Grigalevičiaus/15min.lt nuotr.

Liudininkų teigimu, didžiuliu greičiu nuo R.Kalantos gatvės pusės atskriejęs automobilis staiga metėsi į dešinę pusę ir užvažiavo ant metalinės tvorelės, kuri tapo tramplinu. Kelis kartus ore apsivertęs „Opel Omega“ nukrito ant geležinkelio bėgių.

Po kelių akimirkų nelaimės vietoje pasirodė traukinys. Laimei, jis važiavo ne tais bėgiais, ant kurių nukrito automobilis, o esančiais šalia.

Nelaimę savo akimis matę kiti vairuotojai puolė gelbėti į avariją patekusio vairuotojo. Žmonės pro keleivio pusės dureles iš visiškai sumaitoto automobilio ištraukė leisgyvį, už automobilio vairo sėdėjusį vyriškį.

Tuo tarpu kiti vairuotojai virve prisikabino sudaužytą mašiną ir šią nutempė nuo geležinkelio bėgių. Į nelaimės vietą atskubėję medikai sužeistajam uždėjo stuburo įtvarą ir išvežė į ligoninę.

Anot savo akimis nelaimę mačiusių geležinkelio pervažos budėtojų, traukinių eismas sustabdytas nebus. Kadangi Ateities plente ties pervaža laisva liko tik viena eismo juosta, policijos pareigūnai įvykio vietoje reguliuoja eismą.

Liudininkai spėja, kad dėl avarijos gali būti kalta sprogusi automobilio „Opel Omega“, pagaminto 1990 metais, padanga bei nepasirinktas saugus greitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius