Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune avarijos metu po smūgio į „Citroen“ žuvo jaunas motociklininkas

Antradienį Kauno Vandžiogalos plente susidūrė lengvasis automobilis ir motociklas. Avarijoje žuvo 24 metų motociklo vairuotojas. Tai jau antroji itin skaudi jauno motociklininko žūtis pastaruoju metu.
Avarija Vandžiogalos plente
Avarija Vandžiogalos plente / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Antradienį apie 15 valandą 52 minutės skubios pagalbos telefonu sulaukta skambučio apie avariją Vandžiogalos plente Kaune.

Policijos departamento budėtojai praneša, kad automobilis „Citroen C4“, vairuojamas vyro (gim. 1955 m.), sukdamas į karę nepraleido ir susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu motociklu „Kawasaki“, kurį vairavo vaikinas (gim. 1996 m.).

Į avarijos vietą išsiųsti ne tik pareigūnai, bet ir medikai. Atvykę greitosios pagalbos specialistai tik konstatavo motociklo vairuotojo žūtį.

Dėl avarijos kelyje sutriko automobilių eismas.

Niūrus sutapimas: kaip tik šią popietę Kaune laidojamas kitas motociklininkas – 22 metų jaunuolis savaitgalį žuvo Kauno rajone, kuomet „Yamaha“ susidūrė su girto vairuotojo automobiliu „Opel“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius