Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 07 24 /16:08

Kaune bandyta padegti butą: ligoninėje atsidūrė moteris su vaikais

Antradienį prieš pat vidurnaktį Kauno Kovo 11-osios gatvėje į vieno iš buto balkonų įskriejo degantis daiktas. Kilo gaisras, dėl kurio medikų pagalbos prireikė moteriai ir mažamečiui vaikui.
Gaisras daugiabučio gyvenamo namo balkone
Gaisras daugiabučio gyvenamo namo balkone / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.

Liepos 23 dieną 23.50 valandą Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba sulaukė pranešimo, kad Kovo 11-osios gatvės 43-uoju numeriu pažymėtame daugiabutyje dega vienas iš balkonų.

Atvykus priešgaisrinėms gelbėjimo pajėgoms, atlikta žvalgyba, buto balkonas, esantis pirmajame penkiaaukščio daugiabučio aukšte, degė atvira liepsna.

Gaisro metu sudegė balkone buvęs vaikiškas vežimėlis, kiti daiktai, apdegė balkono lango rėmas, sutrūkinėjo du lango stiklai ir balkono durų stiklas, aprūko ir pats butas.

Dėl įtariamo apsinuodijimo dūmais į Kauno klinikų Skubios pagalbos skyrių medikai išvežė bute buvusius vaikus, kurie gimę 2019, 2006 bei 2012 metais. Medikų rankose atsidūrė, anot ugniagesių gelbėtojų, ir 1981 metais gimusi moteris.

Kaip informuoja Policijos departamentas, į buto balkoną buvo įmestas degantis daiktas, dėl ko ir kilo gaisras.

Policijos duomenimis, gaisro metu nukentėjo 1981 metais gimusi moteris ir 2006 metais gimęs vaikas, kurie dėl apsinuodijimo smalkėmis pristatyti į ligoninę.

Nustatytas ir įtariamasis. Jis gimęs 1982 m. 15min žiniomis, tai vieno iš trijų vaikučių tėvas. Šeimos kaimynų teigimu, jis ne kartą iki įvykio grasino vaikų mamai. Apie tai, kad šis asmuo - pagrindinis įtariamas, policijai prasitarė ir pati nukentėjusioji.

Kaip praneša Kauno apskrities policija, liepos 24 dieną Kauno mieste, Dainavos mikrorajone, Kauno apskrities VPK Dainavos miesto PK veiklos skyriaus pareigūnai sulaikė įtariamąjį.

Dėl šio įvykio Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Dainavos policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo.

Įdomus sutapimas: tą patį vakarą prieš padegimą jis atsitiktinai buvo policijos pareigūnų sustabdytas girtas vairuojantis dviratį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius