Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune degė butas – užgesinus gaisrą, rastas apdegęs vyro kūnas

Rugsėjo 28 dieną apie 21 valandą 14 minučių Kauno Kovo 11-osios gatvėje, užgesinus gaisrą bute, rastas apdegęs mirusio vyro, gimusio 1963 metais, kūnas, – trečiadienio rytą pranešė Policijos departamentas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.
Gaisras daugiabučio bute Justiniškių gatvėje
Gaisras daugiabutyje/ Asociatyvi nuotr. / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Kaip apie įvykį informuoja Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, rugsėjo 28 dieną 21.05 valandą buvo gautas pranešimas, kad iš buto Kovo 11-osios gatvėje Kaune eina dūmai, pilna dūmų laiptinėje.

Namas, kuriame kilo gaisras – 5 aukštų, mūrinis. Pranešėja informavo, kad tame bute gyvena neįgalus asmuo be kojų, taip pat jo senas tėvas.

Pranešėja – kito buto gyventoja, dūmai neva eina ir į jos butą, negali išeiti.

Į įvykio vietą atvykus ugniagesiams gelbėtojams, iš 4 aukšte esančio trijų kambarių buto veržėsi dūmai. Prasidėjo gesinimo darbai, pradėta kartu ir žmonių paieška.

18 kv. m dydžio kambaryje apdegė spinta, sekcija, lova, lango rėmas, termiškai paveikta ir aprūko kambario sienos ir lubos, aprūko kiti du gyvenamieji kambariai ir ten esantys daiktai bei virtuvės patalpa su prieškambariu ir ten esančiais daiktais.

Taip pat aprūko bendro naudojimo laiptinė bei šalia esančių ir viršuje esančių butų durys. Vandeniu sulieti žemiau esantys butai.

21.19 valandą rastas stipriai apdegęs be gyvybės ženklų vyras.

Gaisro metu vienas kambarys išdegė (tas, kuriame žuvo žmogus), kiti kambariai aprūko. Viename iš aprūkusių kambarių buvo vyras, kuris pats išėjo iš buto, jį apžiūrėjo medikai.

Žmonės iš namo evakuoti nebuvo.

Preliminari gaisro kilimo priežastis – neatsargus žmogaus elgesys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius