-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 07 16 /09:01

Kaune degė statomas namas: gaisras pažadino ir išgąsdino kaimynus

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį 3.05 val. Bendrajame pagalbos centre gautas pranešimas apie tai, kad Kaune atvira liepsna dega trijų aukštų medinis statomas namas.
Romainiuose supleškėjo beveik baigiamas statyti namas.
Romainiuose supleškėjo beveik baigiamas statyti namas. / 15min skaitytojos Raimondos nuotr.

Į įvykio vietą Romainių g. išsiųstos Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informuoti Kauno greitosios pagalbos medikai.

15min parašė kaimynystėje gyvenanti Raimonda, kuri pasakojo naktį išgirdusi neaiškius sproginėjimus. Ji su namiškiais pabuvo ir pamatę degantį kaimynų namo stogą iškvietė ugniagesius.

„Namas dar negyvenamas, buvo renovuojamas mūrinis dviejų aukštų namas ir pristatytas trečias aukštas. Tiesa, medinis, karkasinis. Jame suformuoti butai buvo planuojami parduoti. Kadangi naktį apie 3 val. pabudome ir pamatėme liepsnojantį tik stogo viršų, manome, jog gaisras kilo dėl neteisingai suvestos elektros instaliacijos“, – pasakojo kaunietė.

Kadangi degantis namas yra vos 10 metrų atstumu nuo Raimondos kieme stovinčio ūkinio pastato, kuriame – du garažai su stovinčiais šeimos automobiliais, ji teigia bijojusi dar didesnės nelaimės, jei būtų užsidegęs ir šis pastatas.

„Ugniagesiai atvyko per maždaug 20-25 minutes ir suvaldė liepsnas, tiesa, jau gerokai namui apdegus. Laimei, name negyveno žmonės, tad nukentėjusių nėra. Gaila žmonių investicijų ir darbo, nes namas jau buvo beveik baigiamas statyti“, – apgailestavo ji.

Dėkojame skaitytojai Raimondai už atsiųstą video ir informaciją.

VIDEO: Romainiuose supleškėjo beveik baigiamas statyti namas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius