-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune du gaisrus sukėlę padegėjai – mažamečiai

Kauno apskrities vyriausiame policijos komisariate atliekami du ikiteisminiai tyrimai dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo visuotinai pavojingu būdu – padegus. Atliekant ikiteisminį tyrimą, paaiškėjo, kad abu gaisrus sukėlė mažamečiai.
Žaislinės gaisrinės
Žaislinės gaisrinės / Alfredo Pliadžio nuotr.

Pirmasis ikiteisminis tyrimas pradėtas nustačius, kad š. m. balandžio 21 d., apie 19.00 val., Kaune, Partizanų g. 15, buvo padegtas uždarajai akcinei bendrovei priklausantis turtas: durys, vidaus apdaila, vaizdo stebėjimo kamera ir kt.

Ikiteisminio tyrimo metu gauta duomenų, kad gaisrą sukėlė du mažamečiai vaikai, kurie žaidė su degiu skysčiu bei rastu žiebtuvėliu. Jie padegė greta įmonės patalpų ant žemės padėtą automobilio sėdynę, nuo kurios gaisras išplito į šalia esančias minėtos įmonės patalpas.

Antrasis ikiteisminis tyrimas pradėtas Kauno apskr. VPK Kriminalinių tyrimų valdybos Nusikalstamų veikų registravimo skyriuje gavus pareiškimą, apie tai, kad š. m. gegužės 9 d., apie 14.00 val., uždarosios akcinės bendrovės teritorijoje, esančioje Kaune, Briedžių takas 4C, gaisro metu apgadinti kieme sandėliuoti plastikiniai langų profiliai.

Šio tyrimo metu taip pat gauta duomenų, kad gaisrą sukėlė du mažamečiai vaikai, kaip paaiškėjo, tie patys, kurie gaisrą sukėlė š. m. balandžio 21 d.

Abiejų ikiteisminių tyrimų metu pasitvirtinus duomenims, kad gaisrą sukėlė mažamečiai, bus sprendžiamas jų tėvų atsakomybės klausimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius