Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Kaune eismo įvykį sukėlė girtas karys: slėpėsi laiptinėje, o surastas pasiūlė kyšį

Penktadienio dieną Kauno Kuršių gatvėje užfiksuotas eismo įvykis: BMW įvažiavo į smėlio dėžę, o vairuotojas pabėgo. Paaiškėjo, jog automobilį valdė girtas karys, kuris, bandydamas išsisukti iš keblios padėties, pareigūnams pasiūlė kyšį, o vėliau ir pasipriešino sulaikomas.
Antrankiai
Antrankiai/ Asociatyvi nuotr. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Liepos 21 d. 14 val. 21 min. Kauno apskrities VPK gavo pranešimą, kad Kauno Kuršių g. automobilis „BMW 530“ įvažiavo į smėlio dėžę, o vairuotojas pabėgo į šalia namo esančią laiptinę, – informuoja Policijos departamentas.

Į įvykio vietą atvykę policijos pareigūnai surado du neblaivius karius: Lietuvos kariuomenės Didžiojo Lietuvos etmono Jonušo Radvilos mokomojo pulko šaulius – 1986 m. gimusį D.D. ir 1987 m. gimusį D.K.

Pirmajam nustatytas 1,16 prom. girtumas, o automobilį, įtariama, vairavusiam D.K. – 1,69 prom. girtumas. Pastarasis neigė vairavęs neblaivus.

Siekdamas išvengti atsakomybės už sukeltą eismo įvykį, šaulys Kauno apskrities VPK Partulių rinktinės vyriausiesiems patruliams siūlė neįvardijamos pinigų sumos kyšį. Negana to, sulaikomas D.K. aktyviais veiksmais priešinosi ir koja spyrė vyriausiajam patruliui.

Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo bei pasipriešinimo policijos pareigūnui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius