Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kaune ieškoma, kas nenorėjo susimokėti už brangius gėrimus, Alytuje – už pigius

Alkoholinių gėrimų vagystę tiriantys Kauno policininkai pabrėžia, kad buvo pavogtos brangios prekės, tuo metu panašaus pobūdžio nusikalstamą veiką narpliojantys Alytaus pareigūnai neslepia: tiriama smulki vagystė.
Užfiksuoti įtariamieji:
Užfiksuoti įtariamieji: Alytaus policijos ieškomas vyras paėmė iš lentynos nebrangų butelį, o jo "bendramintis" Kaune nesikuklino. / Policijos nuotr.

Kauno apskrities policijos pareigūnai atlieka tyrimą dėl vagystės, kuomet šių metų sausio 14 d. Kaune, P.Lukšio g., iš parduotuvės ankstyvą rytą buvo pasisavinti trys buteliai alkoholinių gėrimų, už kuriuos iš viso nebuvo sumokėta 160,70 euro.

Kauno VPK nuotr./Užfiksuotas įtariamasis
Kauno VPK nuotr./Užfiksuotas įtariamasis

Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo asmenį, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Kauno VPK nuotr./Užfiksuotas įtariamasis
Kauno VPK nuotr./Užfiksuotas įtariamasis

Asmenis, atpažįstančius šį vyrą ar žinančius jo buvimo vietą, ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK telefonu (8 700) 64973, (8 37) 30 34 50 arba rašyti el. paštu goda.adomaityte@policija.lt.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 4 d., dėl vagystės. Už šią nusikalstamą veiką numatyta viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas. Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 3-ojo skyriaus prokurorai.

Dar vienas asmuo, nesusimokėjęs už alkoholį, pasišalino iš parduotuvės ir Alytuje.

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariate pradėta administracinė teisena dėl smulkios vagystės.

Vaizdo kameromis užfiksuotas vyras, iš lentynos pasiėmęs alkoholinio gėrimo butelį, iš parduotuvės pasišalino nesusimokėjęs.

VIDEO: Alytuje alkoholio skyriuje užfiksuotas įtariamasis

Asmenis atpažinusius vyrą ar galinčius nurodyti jo buvimo vietą, prašome kreiptis į Alytaus apskr. VPK pareigūnus tel. +370 700 65729 arba skubios pagalbos tarnybų telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius