Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune įkliuvusiems dviem armėnams teks paploninti pinigines

Pasieniečiams Kaune įkliuvo penkerių metus nelegaliai šalyje buvęs armėnas ir jo tautietis, neteisėtai suteikęs gyvenamąjį plotą.
Valstybės sienos apsaugos tarnyba
Valstybės sienos apsaugos tarnyba / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip informuoja Valstybės sienos apsaugos tarnyba, ketvirtadienį VSAT Nelegalios migracijos prevencijos ir kontrolės Kauno poskyrio pareigūnai ir Vilniaus rinktinės operatyvininkai vienoje Kauno gatvėje patikrinti sustabdė tamsaus gymio vyrą.

Jis pasieniečiams pateikė 26 metų Armėnijos piliečio vardu išduotą pasą. Paaiškėjo, kad jame įklijuota Lietuvos viza baigė galioti 2004 metų spalį ir nuo tada vyras šalyje buvo nelegaliai.

VSAT pareigūnai netrukus išsiaiškino, kad armėnas Kaune buvo apsistojęs pas savo 35 metų tautietį, turintį leidimą nuolat gyventi Lietuvoje.

Gatvėje sulaikytam vyrui VSAT pareigūnai pradėjo administracinę teiseną dėl neteisėto buvimo šalyje. Armėnui skirta 625 litų bauda.

Jo tautiečiui taip pat teks paploninti piniginę. 35 metų armėnui pradėta administracinė teisena už tai, kad jis suteikė gyvenamąjį plotą neteisėtai šalyje buvusiam užsieniečiui. Vyrui skirta 1500 litų bauda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius