Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kaune ir Marijampolėje su narkotikais įkliuvo trys įtariamieji

Kauno ir Marijampolės policijos pareigūnai sustabdytuose automobiliuose aptiko narkotinių medžiagų ir sulaikė tris įtariamuosius.
Narkotikai
Narkotikai / Policijos nuotr.

Kaip informuoja Policijos departamentas, ketvirtadienį apie 19.30 val. Kaune, kelio Vilnius-Kaunas-Klaipėda 94 km, sustabdytas patikrinimui automobilis BMW 330, vairuojamas V.S. (gim. 1961 m.).

Automobilio vairuotojas ir keleivė T.S. (gim. 1962 m.) pristatyti į Kauno m. Dainavos policijos komisariatą asmens apžiūrai atlikti, kur T.S. ant grindų išmetė nedidelį maišelį su baltos spalvos milteliais.

Apžiūrint minėtą automobilį, priekinėse keleivio durelėse, rastas maišelis su baltos spalvos milteliais. Įtariama, kad tai narkotinės medžiagos.

V.S. ir T.S. uždaryti į areštinę.

Taip pat ketvirtadienį apie 20.20 val. Marijampolėje, Sporto g., sustabdytas patikrinimui automobilis Seat Toledo, vairuojamas A.M. (gim. 1973 m.).

Patikrinimo metu pas vairuotoją bei automobilio salone rasti polietileniniai maišeliai su rudos spalvos augalinės kilmės medžiaga (bendras svoris 78,48 g). Įtariama, kad tai narkotinė medžiaga – kanapės.

A.M. uždarytas į areštinę. 

Abu įvykiai tiriami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius