Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 10 /10:01

Kaune įvyko dvi avarijos, per kurias susidūrė po tris automobilius, yra sužeistų

Ketvirtadienio rytą Kaune beveik tuo pačiu metu skirtingose miesto vietose įvyko dvi avarijos. Abiejuose eismo įvykiuose susidūrė po tris automobilius, yra nukentėjusiųjų.
Avarija Kaune
Avarija Kaune / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Spalio 10  d., apie 8 val. H. ir O. Minkovskių gatvėje, pervažiavus M.K.Čiurlionio tiltą ir leidžiantis nuo kalno, susidūrė du sunkvežimiai „Mercedes-Benz“ ir MAN, vežęs smėlį, bei lengvasis komercinės paskirties automobilis „Renault Kangoo“, priklausantis bendrovei „Ainava“.

15min.lt žiniomis, avarijos kaltininkas vilkiko „Mercedes-Benz“ vairuotojas, kuris rėžėsi į prie šviesoforo, degant raudonam signalui, sustojusius MAN ir „Renault“ automobilius. Kitų liudininkų teigimu, avarija įvyko staigiai stabdant „Renault“, į kurį rėžėsi MAN, o į pastarąjį „Mercedes-Benz“ vilkikas.

„Mercedes“ vairuotojas per avariją buvo prispaustas. Jį iš sumaitoto kėbulo išlaisvino į įvykio vietą atskubėję ugniagesiai gelbėtojai. Sužalotas žmogus išvežtas į ligoninę.

Sunkvežimio „Mercedes“, kuris priklauso Vilniaus bendrovei „Pontem“, salone po vairuotojo kojomis gulėjo įjungtas navigacijos prietaisas. Jo ekrane buvo klausiama, kurį kelionės maršrutą pasirinkti.

Dėl avarijos susidaro transporto spūstys.

VIDEO: Nukentėjusiojo pasakojimas

Tą patį rytą Kovo 11-osios gatvėje, ties 18-uoju namu, taip pat susidūrė trys automobiliai. Pirminiais duomenimis, yra sužeistų.

Abiejų eismo įvykių aplinkybes tiria Kauno policija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius