Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune kaukėti plėšikai sumušė bendrovės „Metransa“ sargą ir pagrobę pinigų pabėgo

Šeštadienį Kaune grupė kaukėtų plėšikų įsiveržė į vienai bendrovei priklausančias patalpas. Sumušę teritorijoje budėjusį sargą ir pagrobę metalinę dėžę, kurioje buvo laikomi pinigai, nenustatyti įsilaužėliai pabėgo. Policija jų ieško.
Žmogus su kauke
Žmogus su kauke / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Plėšimas įvykdytas šeštadienio naktį, 0.40 val. Įvykį tiriančių Kauno policijos pareigūnų teigimu, į Švenčionių gatvėje esančios bendrovės teritoriją įsiveržė grupė kaukėtų vyrų, kurie sumušė ir surišo įmonės patalpose budėjusį 42 metų sargą.

Išlaužę lango rėmą ir įsiveržę į administracijos patalpas plėšikai pagrobė metalinę dėžę ir stalo stalčių, kuriuose buvo nenustatytas kiekis pinigų.

Nukentėjęs sargas dėl kūno sumušimų nesikreipė į medikus, gydosi namuose. Įmonės patirti materialiniai nuostoliai dar tikslinami.

Policijos žiniomis, įmonės administracijos patalpas saugo saugos tarnybos „Trikampio žiedas“ Kauno padalinio darbuotojai. Tačiau jie įvykio vietoje atsirado plėšikams spėjus pasprukti.

Pranešama, kad plėšimas įvykdytas bendrovėje „Metransa“, kurios pagrindinė veikla – spalvotųjų ir juodųjų metalų laužo ir atliekų supirkimas, tvarkymas, eksportas, importas. Įmonė turi filialų įvairiuose Lietuvos miestuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius