-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune merginą išžaginęs vyriškis suimtas teismo salėje

Kauno miesto apylinkės teismas neviešame teisiamajame posėdyje išnagrinėjo baudžiamąją bylą ir paskelbė nuosprendį penkis kartus teistam E.B., kuriuo jis buvo pripažintas kaltu, už išžaginimą, seksualinį prievartavimą, vagystę.
Antrankiai
Antrankiai / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Kaip rašoma Kauno miesto apylinkės teismo pranešime, kaltinamasis E.B. 2006 m. gruodžio 25 d. veikdamas bendrininkų grupėje prie vieno iš Kaune esančių prekybos centrų paėmęs nukentėjusiąją R.G. ant rankų ir prievarta nusinešęs į neapšviestą teniso kortų teritoriją tenkino savo lytinę aistrą prieš nukentėjusios valią, atliko prievartinį lytinį aktą bei pagrobė nukentėjusiai R.G. priklausantį mobiliojo ryšio telefoną.

Kaltinamasis E.B. kategoriškai neigė savo kaltę ir tvirtino, kad jis nusikaltimo nedarė, toje vietoje nebuvo, bet nukentėjusiąją supranta ir mano, kad jis, gal būt, yra panašus į asmenį, kuris prievartavo nukentėjusiąją.

Teisiamajame posėdyje išnagrinėtų įrodymų visuma leido teismui neabejotinai konstatuoti, kad kaltinamasis, veikdamas bendrininkų grupėje, prieš nukentėjusiosios valią tenkino savo lytinę aistrą ir panaudodamas fizinį bei psichologinį smurtą lytiškai su ja santykiavo taip pat pagrobė svetimą turtą – R.G. turėtą mobiliojo ryšio telefoną.

Kaltinamajam E.B. paskirta galutinė subendrinta 6 metų 6 mėnesių laisvės atėmimo bausmė. Nukentėjusiosios R.G. civilinis ieškinys dėl nusikaltimais padarytos turtinės žalos visiškai patenkintas ir iš kaltinamojo E.B. jai priteista 700 litų.

Civilinis ieškinys dėl neturtinės žalos patenkintas iš dalies ir iš kaltinamojo nukentėjusiajai R.G. priteista 30 tūkst. litų. Nuteistasis suimtas teismo posėdžių salėje.

Nuosprendis per 20 dienų apeliacine tvarka gali būti skundžiamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius