Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune pagal gyventojų pranešimus išaiškinti nelegalūs prekiautojai alkoholiu ir degalais

Aleksoto mikrorajone per balandį policininkai, gavę anoniminius pranešimus apie neteisėtą veiklą, išaiškino du prekiautojus alkoholiu ir vieną – benzinu bei dyzelinu.
Kauno policijos radiniai - nelegalus alkoholis ir kuras
Kauno policijos radiniai - nelegalus alkoholis ir kuras

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Aleksoto policijos nuovados pareigūnai Laiptų gatvėje D.G., gimusios 1985 m., namuose rado 1,5 litrų talpos plastikinį butelį su skaidriu skysčiu turinčiu alkoholio kvapą. Jį moteris slėpė po bulvių maišu.

Išradinga moteris policijai yra žinoma, ji jau bausta už panašaus pobūdžio pažeidimus administracine tvarka bei atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėtos alkoholio gamybos ir prekybos.

Patikrinimo metu, moteris skundėsi bloga atmintimi ir neva labai nustebo, kai butelis su nelegaliu alkoholiu buvo rastas tarp lentų koridoriuje.

Krosnos gatvėje gyvenanti J.P., gimusi 1944 m. ir jos sūnus R.P., gimęs 1985 m. taip pat jau yra bausti už alkoholio gamybą ir prekybą.

Patikrinimo metu moteris skundėsi bloga atmintimi ir neva labai nustebo, kai butelis su nelegaliu alkoholiu buvo rastas tarp lentų koridoriuje – ten buvo litras skaidraus skysčio, turinčio alkoholio kvapą.

Kiečių gatvėje Š.P., gimusio 1968 m., garaže rasta 200 litrų benzino, 100 litrų dyzelino, siurblys, akumuliatorius ir guminė žarna.

Vyras teisinosi, kad degalus laiko tik savo reikmėms,jį perka iš Rusijos atvykusių vilkikų, nes taip pigiau. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius