-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kaune plėšikas dėl pirkinių vyriškiui smogė peiliu: aukos raginamos netylėti

Antradienį Kauno kriminalistai sulaikė įžūlų plėšiką, kuris padūrė kaunietį dėl menkaverčio grobio. Pareigūnai mano, kad nuo įtariamojo galėjo nukentėti ir daugiau žmonių, todėl ragina juos netylėti.
Įtariamas plėšikas
Įtariamas plėšikas / Kauno apskrities VPK nuotr.

Kaip 15min informuoja policija, liepos 28 d., apie 18 val., Kaune, Aušros g., nepažįstamas asmuo, siekdamas atimti pirkinių krepšelį, kuriame buvo bulvės, morkos, mėsos ir kiti gaminiai, peiliu sužalojo nukentėjusįjį (g. 1955 m.). Jis dėl peties ir pilvo srities pjautinių sužalojimų, po medikų apžiūros, gydomas ambulatoriškai.

Po intensyvių ikiteisminio tyrimo veiksmų, antradienį, apie 10.30 val., Kaune, Nuokalnės g., kriminalinės policijos pareigūnai sulaikė O. J. (gim. 1973 m.), kuris, kaip įtariama, įvykdė šią nusikalstamą veiką. Jis buvo sulaikytas 48 val.

Trečiadienį tyrimą organizuojantis prokuroras kreipėsi į teismą dėl kardomosios priemonės skyrimo. Anksčiau ne kartą teistam, nuolatinės gyvenamosios vietos neturinčiam vyrui paskirta kardomoji priemonė – suėmimas 3 mėnesiams.

Asmenis, taip pat nukentėjusios nuo šio vyro, policija prašo kreiptis į Kauno apskr. VPK KP NNTV tel. (8 37) 303 635 arba skambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.

Už šią nusikalstamą veiką gresia laisvės atėmimas iki septynerių metų. Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 6-ojo skyriaus prokurorai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius