Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune po „Mitsubishi“ avarijos į įvykio vietą prisistatė paslaptingas sužalotas vaikinas

Trečiadienį apie 16 val. Kauno Raudondvario pl. įvyko avarija: pusamžio vyro vairuojamas „Mitsubishi Outlander“ užlėkė ant šaligatvio ir išvartė stulpus bei medžius. Tiesa, iš pradžių į vietą atvykę policijos pareigūnai puolė apklausti šalia sumaitotos mašinos bevaikščiojusio sužaloto vaikino, kuris, kaip paaiškėjo vėliau, incidente net nedalyvavo.
Avarija Raudondvario plente
Avarija Raudondvario plente / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Avarija įvyko priešais „Kauno energijos“ pastatą. Važiuodami pro šalį 15min žurnalistai pastebėjo ant šaligatvio užlėkusį ir vieną ratą „pametusį“ „Mitsubishi“. Įvykio vietoje mėtėsi automobilio detalės, stulpų bei medžių nuolaužos. Šalia stoviniavo ir jaunas, sužalotu veidu vaikinas. Nuo jo sklido stiprus alkoholio kvapas.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Jaunuolis avarijos vietoje
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Jaunuolis avarijos vietoje

„Aš nevairavau. Niekur nevažiavau. Atėjau. Nežinau kas čia nutiko“, – šluostydamas kraujuotus žandus, tikino 25-rių jaunas vyras.

Jis nurodė tolėliau ramiai stovintį sveiką vyriškį. Šis prisipažino, jog vairavo „Mitsubishi“.

„Važiavau pirma juosta, kai staiga sumėtė. Nežinau kas nutiko. Šalia važiavusieji po avarijos sustojo ir sakė, jog matė, kaip sprogo padanga. Apžiūrėjau, lyg ne. Gerai, kad pėsčiųjų nebuvo ir kad užmetė ne į kitą pusę“, – ramiai kalbėjo beveik keturiasdešimt metų vairavo stažą turintis vyras.

Jis prisipažino, jog tokį įvykį apturėjo pirmą kartą. Tiesa, avarijų, tik kiek kitokių, būta ir anksčiau.

„Automobilis priklauso darbovietei. Aš, atrodo, sveikas. Išbandžiau oro pagalvę ir tiek. Suveikė. Kas trenkėsi į langą ir jį išmušė? Net nežinau. Gal šaka medžio“, – teigė vairuotojas.

Paklaustas, ar jaunuolis sužalotu veidu buvo keleivis, vyras prisipažino, jo nepažįstantis.

„Prisistatė prabėgus 20 min. po įvykio. Siūlėsi pagalbą. Paklausė, gal reikia policiją iškviesti. Nežinau, kas jis toks“, – šyptelėjo „Mitsubishi“ vairuotojas.

Tai, kad vaikinas elgėsi keistai, patikino ir patruliai. Pasak jų, jis netgi ėmė ir išsitrynė veidą žole.

Į įvykio vietą atvyko dar vienas ekipažas – jie ėmėsi apklausti girtą jauną vyrą. Šis tikino vartojęs metadoną, akivaizdžiai svirduliavo. Demonstravo savo žaidas, teigė, jog reikia jas siūti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius