-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune stipriai apgirtusi pora spardė automobilius ir gąsdino vaikus

Kauno policija sulaikė automobilius spardžiusį bei vaikams grasinusį neblaivų vyrą ir moterį.
Dainius Antanaitis
Antrankiai / Alvydo Januševičiaus / 15min nuotr.

Tyrimas pradėtas ne tik dėl įtariamųjų veiksmų, bet ir vieno policininko elgesio sulaikant įtariamąjį.

Portalui „Kas vyksta Kaune“ atsiųstoje medžiagoje matyti ant žemės gulintis vyriškis, jam policininkas suduoda kumščiu į pilvo sritį.

Reaguodama į viešai išplatintą vaizdo įrašą, Kauno apskrities policija pranešė, kad šeštadienį, apie 15.23 val. gautas pranešimas, kad Kaune, Taikos prospekte, du neblaivūs asmenys užpuolė nepažįstamą vyriškį, apspardė jo automobilį, grasino.

Nedelsiant sureagavus į gautą pranešimą ir atvykus pareigūnams pastebėta, kad išdaužtas greta esančios kirpyklos langas. Tikslinant įvykio aplinkybes nustatyta, kad tie patys asmenys spardė bei apgadino kiemuose stovinčius du automobilius, trenkė juos sudrausminti bandžiusiam vyrui bei grasino vaikų žaidimo aikštelėje žaidusiems vaikams. Jie išsigandę pabėgo.

Pareigūnai operatyviai surado ir sulaikė iš įvykio vietos pasišalinusius du asmenis: vyrą (gim. 1975 m.), jam nustatytas sunkus girtumo laipsnis (2,55 prom.) ir moterį (gim. 1974 m.), jai nustatytas vidutinis girtumo laipsnis (2,13 prom.).

Atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Už tai gresianti maksimali bausmė – laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Taip pat Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate pradėtas patikslinimas dėl vieno iš policijos pareigūnų elgesio ir panaudotų veiksmų, sulaikant teisės pažeidėjus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius