-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune suimtas žinomas visuomenės veikėjas

Kaune sulaikytas ir suimtas žinomas visuomenės veikėjas, vienas iš Lietuvos tėvų forumo vadovų, lietuvių jaunimo bendrijos „Lituanica“ pirmininkas ir daugelio kitų nevyriausybinių organizacijų narys 47-erių Gintautas Bukauskas, praneša TV3 žinių naujienų tinklalapis.
Gintautas Bukauskas
Gintautas Bukauskas / Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr.

Pasak TV3, G.Bukauską kriminalistai pirmadienį sulaikė po kratų jo vadovaujamų visuomeninių organizacijų būstinėse - paimti dokumentai ir kompiuteriai.

Sulaikytas Kauno visuomenininkas garsėja ryšiais su šiuo metu už našlaičių reketą, sukčiavimą bei grasinimus nužudyti teisiamų čečėnų sutuoktinių Gatajevų šeima. Anksčiau jis turėjo reikalų su teisėsauga, kai vadovavo bendrovei „Klaipėdos aerouostas“.

Prieš kelerius metus jis kreipėsi į policiją, pranešdamas, kad iš bendrovės angarų iškirpus skylę buvo pagrobtos trim milijonais litų įvertintos 29 dėžės poliesterio, kuris naudojamas lėktuvų salono apdailos darbams. Įtarus,  kad vagystė inscenizuota siekiant apgaule iš draudimo bendrovės gauti milijoninę išmoką, Bukauskas buvo uždarytas į areštinę.

Tačiau vėliau kaltinimas buvo panaikintas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius