Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kaune trečiadienį padegtas „Stalinas“

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje įrašytas 31 gesintas gaisras ir 10 kitų atliktų gelbėjimo darbų. Ugnis trečiadienį nusinešė vieno žmogaus gyvybę.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Šis tragiškas gaisras treiadienį vakare kilo Klaipėdoje, Kūlių Vartų gatvėje esančiame apleistame dviejų aukštų pastate. Ugniagesiams atvykus į gaisro vietą, pirmame aukšte degė šiukšlės. Atliekant žvalgybą antrame aukšte prie pradegusio perdengimo buvo rastas apdegęs žmogus. Atvykę greitosios medicinos pagalbos darbuotojai konstatavo vyriškio mirtį. Jo tapatybė nustatinėjama. Gaisro metu išdegė medinis perdengimas, apdegė bei aprūko pastato sienos. Įvykis tiriamas.

Trečiadienį ryte Prienų rajono Alksnakiemio kaime užsidegė ūkinis pastatas. Per gaisrą nudegė pastato stogas, sudegė medinė pastato dalis ir apie 50 kub. metrų medienos, liepsnose žuvo arklys ir jautis. Malšinant liepsnas buvo nutiesta magistralinė vandens linija ir pavyko nuo ugnies apginti mūrinę pastato dalį bei išgelbėti apie 70 kub. metrų medienos. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Šiaulių rajono Kuršėnų mieste popiet užsidegė individualus gyvenamasis namas su mansarda. Gaisro metu apdegė pastogė, vandeniu buvo sulietos pirmo aukšto patalpos. Gaisro priežastys taip pat nustatinėjamos.

Rietavo mieste, Taikos gatvėje, pavakary taip pat užsiliepsnojo individualus gyvenamasis namas. Čia gaisro židinys buvo rūsyje įrengtoje rūkykloje, kur buvo rūkoma apie 80 kg mėsos. Per gaisrą apdegė rūkoma mėsa, aprūko rūsys, buvo uždūminti pirmas ir antras namo aukštai.

Trečiadienį vakare Vilniuje, Krivių gatvėje gaisras kilo daugiabučio namo bute. Per gaisrą išdegė kambario apdaila ir baldai, įtrūko langas, aprūko visas butas. Įvykis tiriamas.

Ugnis trečiadienį nuniokojo ir kelias transporto priemones. Klaipėdoje, Tilžės gatvėje, pavakary ugnis smarkiai nuniokojo lengvąjį automobilį ,,VW Passat”.

Radviliškio rajono Valatkonių kaime liepsnos vakar vakare nusiaubė lengvąjį automobilį ,,Mersedes Benz”, o Kaune, Drobės gatvėje vakar vakare apdegė padegtas vikšrinis traktorius ,,Stalin T130”.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Elektrėnų savivaldybės Semeliškių miestelyje užsidegė K.Šiaulio individualios medžio apdirbimo įmonės pastatas. Ugnies malšinti buvo pasiųstos 7 gaisrinės autocisternos. Ugniagesiams atvykus į gaisro vietą, atvira liepsna degė renovuojamas angaras. Per gaisrą išdegė medinės pastato konstrukcijos, apdegė apie 20 kub. metrų lentų su pjuvenomis. Gaisro priežastys nustatinėjamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius