Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune troleibusas kelis metrus vilko merginą, Vilniuje iš autobuso iškrito senolė

Gruodžio 3 d., pirmadienį, šalies keliuose, pirminiais duomenimis, įvyko 12 eismo įvykių, kuriuose buvo sužeista 13 žmonių. Dviejuose eismo įvykiuose nukentėjo nepilnametės – pėsčiųjų perėjose partrenktos 16 ir 17 metų merginos. Iš viso per parą pėsčiųjų perėjose buvo partrenkti 5 pėstieji.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / LKPT nuotr.

Kaip praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba, pirmadienį policija užregistravo 87 techninius eismo įvykius, kuriuose žmonės sužeisti nebuvo, tarp šių įvykių – 12 užvažiavimų ant gyvūnų, 25 nuvažiavimų nuo kelio atvejai, 10 nesuvaldytų automobilių kelyje apvirto, 10 susidūrimų su priekyje važiavusiais automobiliais, 12 susidūrimų sankryžose.

Per parą pareigūnai išaiškino 13 neblaivių vairuotojų, 9 iš jų girtumas viršijo 1,5 promilės, neblaivūs vairuotojai sukėlė du eismo įvykius, viename buvo sužeistas žmogus.

Ryte, 7.43 val., Šiauliuose, Gegužių g., automobilis „Opel Zafira“, kurį vairavo 71 m. vyras, pėsčiųjų perėjoje partrenkė dvi merginas, kurios iš įvykio vietos pabėgo. Vėliau dėl sužalojimų į ligoninę kreipėsi 16-metė mergina, kuriai buvo sužeista koja.

Po 10 minučių, 7.53 val., Mažeikiuose, Gamyklos gatvėje, 42 m. vyras, vairuodamas automobilį „Chrysler Town & Country”, nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje nepraleido jam iš dešinės pusės perėjoje ėjusios 59 m. pėsčiosios ir ją partrenkė. Dėl daugybinių sužalojimų partrenkta moteris gydoma ligoninėje. Įvykis įvyko dar tamsiuoju paros metu, prastai apšviestoje perėjoje, sningant.

7.55 val., Kauno r., Rinkūnų k., nereguliuojamoje Rokų pl. ir Jiesios g. sankryžoje, 59 m. vyras, vairuodamas automobilį „Opel Vectra“, nereguliuojamoj sankryžoje iš šalutinio kelio išvažiavo nepraleidęs pagrindiniu keliu važiavusio automobilio „Audi 80“, kurį vairavo 56 m. vyras, ir su juo susidūrė. Įvykio metu buvo sužeistas pastarojo automobilio vairuotojas, vyras gydomas namuose.

8.15 val. Panevėžyje, Nemuno g., 50-metis vyras nepraleido per pėsčiųjų perėją bėgusios 17-metės ir automobiliu „Mercedes Benz“ ją partrenkė. Dėl sužalojimų mergina gydoma ambulatoriškai.

10.14 val. Kaune, Biruliškių g., važiuojant nuo Čiobrelių tako link Bruknių tako, 63 m. vyras, vairuodamas balninį vilkiką „DAF XF 95“ su puspriekabe, įvažiavo į priešingos krypties eismui skirtą kelio dalį, kur susidūrė su priešais tiesiai važiavusiu sunkvežimiu „MAN 17.192“, kurį vairavo 60-metis vyras. Pastarasis sunkvežimis po susidūrimo nuvažiavo nuo kelio į dešinę ir apvirto, o nevaldomas vilkikas „DAF XF 95“ kliudė važiavusį automobilį „Renault Kangoo“, kuris po smūgio nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į kelio bortelį ir elektros linijų atramą. Riedėdamas toliau, vilkikas su puspriekabe nuvažiavo nuo kelio į kairę ir taip pat atsitrenkė į kelio bortelį ir namo tvorą. Eismo įvykio metu buvo sužalotas sunkvežimio „MAN 17.192“ vairuotojas, dėl kaulų lūžimo ir daugybinių sužalojimų jis paguldytas į ligoninę.

Prieš vidurdienį, 11.20 val., Vilniuje, Pilaitės pr. ir Laisvės pr., automobilis „Kia Rio“, vairuojamas 41 m. moters, įvažiavo į sankryžą, degant žaliam šviesoforo signalui, ir susidūrė su kertamuoju keliu, degant raudonam šviesoforo signalui į sankryžą įvažiavusiu automobiliu „Audi A6“, kurį vairavo 43 m. moteris. Įvykio metu buvo sužeista automobilio „Kia“ vairuotoja ir automobilyje „Audi“ važiavusi 71 m. keleivė, abi moterys gydomos ambulatoriškai.

Popietę, 14.56, Vilniuje, Verkių g., troleibusui pradėjus važiuoti neuždarytomis durimis, iš jo iškrito nespėjusi išlipti 77 m. keleivė. Senjorei lūžo šonkauliai, ji paguldyta į ligoninę.

15.25 val. Kaune, Šiaurės pr., troleibusas „Škoda“ uždarė dureles ir pradėjo važiuoti, iš jo nespėjus išlipti 18-metei keleivei. Merginai durys prispaudė koją, pradėjęs važiuoti troleibusas vilko keleivę kelis metrus. Dėl sužalojimų, patirtų šio įvykio metu, 18-metė buvo pristatyta į ligoninę.

Darbo dienos pabaigoje, 17.37 val., Vilniuje, Antakalnio ir Žolyno gatvių sankryžoje, maršrutinis miesto autobusas, vairuojamas 59 m. vairuotojo, sukdamas į kairę, nepraleido per pėsčiųjų perėją ėjusios 55 m. pėsčiosios ir ją partrenkė, moteris dėl sužalojimų paguldyta į ligoninę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius