Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

​Kaune užfiksuotas prakartėlę suniokojusių chuliganų šėlsmas

Rudenį viešosiose Kauno vietose įrengtos vaizdo kameros padėjo operatyviai sulaikyti chuliganus, suniokojusius prie Kauno Arkikatedros bazilikos įrengtą prakartėlę, rašoma Kauno savivaldybės pranešime spaudai.
Chuliganai
Chuliganai / Kauno savivaldybės nuotr.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį, apie 1.52 val., mieste įrengtos vaizdo kameros užfiksavo, kaip penki chuliganai kėsinasi į Vilniaus gatvėje stovinčią prakartėlę. Vaizdo įraše užfiksuota, kaip vienas iš jaunuolių, įšokęs į prakartėlės vidų, pradėjo stumdyti ir vartyti ten esančias statulas, paėmęs vieną jų nešiojo ant rankų, o kiti jaunuoliai šį savo bendražygio elgesį stebėjo ir fotografavo.

Į įvykio vietą operatyviai atvykę Patrulių rinktinės pareigūnai sulaikė jaunuolius ir pristatė juos į Centro policijos komisariatą. Dėl chuliganiškų veiksmų pradėta administracinio teisės pažeidimo bylos teisena. Pareigūnai renka ir analizuoja bylos duomenis, nustatinėja tikslesnes įvykio aplinkybes, padarytos žalos dydį. Visi sulaikytieji – pilnamečiai. Jie buvo neblaivūs.

Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 174 str. „Nedidelis chuliganizmas“ numato, kad necenzūriniai žodžiai ar gestai viešosiose vietose, įžeidžiamas kibimas prie žmonių ar kiti panašūs veiksmai, pažeidžiantys viešąją tvarką ir žmonių rimtį, užtraukia baudą nuo vieno šimto iki trijų šimtų litų arba administracinį areštą iki trisdešimties parų.

VIDEO: Kaune suniokota prakartėlė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius