-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune vairuotojai gatvėmis skrieja ir 123 km per valandą greičiu

Savaitgalio metu nuo penktadienio iki sekmadienio Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos pareigūnai Kauno miesto gatvėse tikrino, kaip vairuotojai laikosi nustatyto leistino važiavimo greičio Šiaurės, A.Juozapavičiaus prospektuose bei Jonavos ir Tunelio gatvėse.
Vilniuje šeštadienio vakarą – nepavydėtinas oras
Asociatyvi iliustracija / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Penktaidenį nustatyta 48 leistino greičio viršijimo atvejai, šeštadienį – 75, sekmadienį – net 86.

Penktadienį 35 vairuotojai nustatytą leistiną greitį viršijo daugiau kaip 20 km/val., bet ne daugiau kaip 30 km/val., 1 – daugiau nei 30 km/val., bet ne daugiau nei 40 km/val., 1 vairuotojas nustatytą leistiną greitį viršijo daugiau nei 40 km/val., bet ne daugiau nei 50 km/val.

Jonavos gatve buvo važiuojama 104 km/val., Tunelio – 116 km/val., kai nustatytas leistinas greitis šiose gatvėse – 50 km/val.

Šeštadienį net 65 vairuotojai nustatytą leistiną greitį viršijo daugiau kaip 20 km/val., bet ne daugiau kaip 30 km/val., 6 – daugiau nei 30 km/val., bet ne daugiau nei 40 km/val., 3 – daugiau nei 40 km/val., bet ne daugiau nei 50 km/val., bei 1 vairuotojas nustatytą leistiną greitį viršijo daugiau nei 50 km/val. – Jonavos gatve vairuotojas važiavo 123 km/val. greičiu, kai nustatytas leistinas greitis – 50 km/val.

Sekmadienį 45 vairuotojai nustatytą leistiną greitį viršijo daugiau kaip 20 km/val., bet ne daugiau kaip 30 km/val., 21 – daugiau nei 30 km/val., bet ne daugiau nei 40 km/val., 13 – daugiau nei 40 km/val., bet ne daugiau nei 50 km/val. bei 2 vairuotojai nustatytą leistiną greitį viršijo daugiau nei 50 km/val. – Jonavos gatve buvo važiuojama 104 km/val., Tunelio – 116 km/val., kai nustatytas leistinas greitis šiose gatvėse – 50 km/val.

Policija primena, jog tokios bei panašios eismo saugumo užtikrinimo priemonės bus vykdomos ir toliau.

Kauno apskrityje šiais metais jau žuvo 7 asmenys, dar 76 buvo sužeisti (pernai per sausio mėnesį žuvo 3 asmenys, 38 buvo sužeisti), todėl Kauno apskrities policija ragina vairuotojus laikytis Kelių eismo taisyklių, būti drausmingiems kelyje bei linki saugaus kelio. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius