Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauniečiams pareigūnai patarinės per reklamai skirtus vaizdo ekranus

Ketvirtadienį startuoja dar viena bendra Kauno apskrities policijos ir reklamos agentūros „Katos grupė“ iniciatyva – informacinė kampanija „Saugus Kaunas“, skirta saugesnės aplinkos kūrimui Kauno mieste.
Policija patarinėja per reklaminius ekranus
Policija patarinėja per reklaminius ekranus / Kauno apskrities VPK medžiaga

Nuo šiol Kaune esančiuose penkiuose vaizdo ekranuose miestiečiai kas savaitę matys vis kitus Kauno apskrities policijos pareigūnų patarimus, prevencinę informaciją.

„Džiaugiamės, jog, jau eilę metų bendradarbiaudami su Kauno apskrities policija, galime prisidėti prie saugios aplinkos kūrimo Kauno mieste. Ši informacinė kampanija – dar vienas gražus bendras projektas, kurio tikslas miestiečiams teikti aktualią ir svarbiausia naudingą informaciją“, – teigia „Katos grupė“ direktorius Andrius Bagdonas.

„Tikimės, jog miesto gyventojai bei svečiai atkreips dėmesį į vaizdo ekranuose rodomus patarimus ir jie iš tiesų bus naudingi jiems. Mes norime ne tik patarti, priminti miestiečiams apie saugumą, kartu viliamės, jog ir patys gyventojai pareigūnams el. p. info@kaunas.policija.lt išsakys savo nuomonę, kokiomis tematikomis patarimų pageidautų“, – išsakyti savo nuomonę gyventojus ragina ir kviečia būti aktyviems kuriant saugią aplinką Kauno apskrities policijos vadovybė.

VIDEO: Saugus Kaunas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius