-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Paburti norėjusi čigonė įtariama bandymu apvogti kaunietę

Kaune čigonė sustabdė moterį, kuriai norėjo paburti iš delno. Nusivedusi merginą už kampo, čigonė iš jos paėmė 300 litų.
O.A. (gimusi 1976 m.)
O.A. (gimusi 1976 m.) / Kauno apskrities VPK nuotr.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Ketvirtadienį apie 12.45 val. Kaune, Vytauto prospekte, prie autobusų stoties, Kauno miesto Centro policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai pamatė, kad čigonė susistabdė šaligatviu ėjusią merginą ir nusivedė už pastato kampo.

Kauno apskrities VPK praneša, kad pareigūnams tai sukėlė įtarimą. Policininkai priėjo prie minėtų moterų, prisistatė ir parodė policijos pareigūnų tarnybinius pažymėjimus.

V.N. (gimusi 1991 m.) paaiškino, kad čigonė norėjo jai paburti ir paėmė iš jos 300 litų. Tuo metu minėta čigonė numetė ant žemės suglamžytus pinigus. Įtariamoji O.A. (gimusi 1976 m.) buvo pristatyta į Kauno miesto Centro policijos komisariatą ir po apklausos išleista.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

Asmenis, nukentėjusius nuo O.A., policija prašo kreiptis į Kauno miesto Centro policijos komisariato pareigūnus tel.: (8 37)  30 37 32, 30 33 09 arba 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius