Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaunietė įlėkė į smėlio barstytuvą (papildyta 9.37 val.)

Trečiadienį Kaune moters vairuojamas automobilis „Audi A6“ atsitrenkė į smėlio barstytuvą „Mercedes-Benz 2636“. Iš automobilio nukentėjusią vairuotoją ištraukė tik ugniagesiai gelbėtojai. Šis įvykis – ne vienintelis trečiadienį, kai Kauno ugniagesiams teko vaduoti automobiliuose įkalintus žmones.
Kelius barstantis automobilis
Kelius barstantis automobilis / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Smėlis

Nelaimė įvyko apie 6 val. Partizanų gatve, ties 200-uoju namu, Audi A6 važiuodam moteris įlėkė į barstytuvą, taip pat kliudė dar du automobilius. Per eismo įvykį nukentėjo tik Audi vairuotoja. Iškviesti greitosios medicinos pagalbos medikai išvaduoti jos iš suspaustos transporto priemonės negalėjo, todėl į pagalbą pasitelkė ugniagesius gelbėtojus. Šie naudodami hidraulinę gelbėjimo įrangą ir nukirpę vairuotojo dureles saugiai iškėlė moterį ir perdavė medikams. 

Dar vieną kaunietį iš sumaitoto automobilio ugniagesiams gelbėtojams teko traukti trečiadienį vakare, apie 21.17 val. Pe Taikos prospekto ir Ateities plento sankryžoje įvykusią avariją nukentėjusio automobilio WV LT viduje liko įkalintas sunkiai sužeistas vyras. Ugniagesių išvaduotas 56 metų vyriškis neišgyveno. Greitosios medikai jo gyvybę gelbėjo apie pusvalandį, tačiau vyras užgeso.

Papildyta 9.37 val.: Kaip pranešė Policijos departamentas, vieno iš vairuotojų mirtimi pasibaigusi avarija įvyko dėl 41 metų Baltarusijos piliečio kaltės. Mašiną su puspriekabe vairuodamas baltarusis susidūrė su VWLT 28, vairuojamu 56-erių R.K.M. Dėl patirtų sužalojimų lietuvis vairuotojas mirė. Įtariamą Baltarusijos pilietį policijos pareigūnai uždarė į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius