Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaunietis bandė užkapoti santechniką ir du policininkus, vienas pareigūnų atsakė šūviu

Per incidento bendrabutyje sužeistas 47 metų vyras atsidūrė ligoninėje, ten pat gydomas ir jo užpultas darbininkas, o kirvio neišvengę pareigūnai sveiksta namuose ir tarnyboje.
Kirvis
Kirvis / Photos.com nuotr.

Policijos departamentas po paros informuoja apie incidentą Kaune, kurio metu liejosi kraujas ir net nuaidėjo taiklus šūvis į žmogų.

Antradienį 9 val. 30 min. T.Masiulio gatvėje, bendrabutyje, bendroje virtuvėje, neblaivus vyriškis kirviu sužalojo R.S. (gimęs 1955 m.). Vyras dėl kirstinės rankos žaizdos paguldytas į ligoninę.

Žiniasklaidos duomenimis, šis vyras buvo aršiam bendrabučio gyventojui neįtikęs santechnikas.

Į įvykio vietą atvykusius policijos pareigūnus minėtas vyriškis puolė kirviu ir sužalojo tarnybos metu uniformuotus Kauno apskrities VPK Kauno m. Panemunės PK Petrašiūnų PN postinį E.L. (gimęs 1971 m.) (kirstinė žaizda šlaunyje) ir vyresnįjį postinį R.B. (gimęs 1968 m.) (kirstinė žaizda nugaroje). Policijos pareigūnas iš tarnybinio pistoleto ČZ 75C paleido vieną šūvį į užpuoliką. Įtariamasis R.P. (gimęs 1963 m.) dėl šautinės kojos žaizdos paguldytas į ligoninę. Pareigūnai gydosi namuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius