Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno automobilių turguje vyrui peršauta koja

Šeštadienį Kaune aidėjo šūviai: vienas vyriškis pašautas į koją Taikos prospekte esančiame automobilių turguje, kitas Kauno rajone, Barsūniškio kaime, greičiausiai nusišovė. Abu įvykius aiškinasi policijos pareigūnai.
Ginklas.
Ginklas. / E.Ovčarenko/15min.lt nuotr.

Kaip praneša Policijos departamentas, apie 8 val. Barsūniškio kaime, savo namuose, rastas Č.R. (gimusio 1950 m.) lavonas su šautine žaizda galvoje. Šalia gulėjo neteisėtai laikytas lygiavamzdis šautuvas. Pirminiais duomenimis, vyras šiuo ginklu nusišovė. Įtariama savižudybė.

Tą pačią dieną, apie 12.45 val., Kauno automobilių turguje kilo konfliktas tarp mašinų prekeivio ir pirkėjo. Įsikarščiavę vyrai nepasitenkino vien kumščiais: T.A. (gimęs 1972 m.) išsitraukė pistoletą „PM“ ir dviem šūviais peršovė koją M.V. (gimusiam 1959 m.), kuris dėl šautinės žaizdos paguldytas į ligoninę. Jo gyvybei pavojus negresia, tačiau medikai nori pasekti būklę.

Tuo metu kitas konflikto dalyvis – T.A. – sumušimus gydosi namuose. Pareigūnai iš jo paėmė ginklą. Aiškinamasi, ar jis buvo laikomas legaliai. Įvykio aplinkybės tikslinamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius