Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno centre – dviračio ir „Audi“ kaktomuša (nuotraukos)

Pirmadienį per pietus iš vieno Kęstučio gatvės kiemo sukantis lengvasis automobilis tapo neįveikiama kliūtimi šaligatviu važiuojančiam dviratininkui. Į automobilio stiklą atsimušęs ir kelis metrus į šoną nuskriejęs dviratininkas buvo išvežtas į ligoninės priimamąjį.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pirmadienį apie12.10 val. iš namo, kuriame įsikūręs prekybos centras „Maxima“, kiemo bandydamas išvažiuoti „Audi A6 Avant“ vairuotojas, išgirdęs smarkų trenksmą, iš pradžių nė pats nesuvokė, kas nutiko.

Kęstučio gatvės šaligatviu nuo Maironio gatvės pusės atvažiavęs dviratininkas užskriejo ant automobilio variklio dangčio, trenkėsi į stiklą ir nuo šio kelis metrus nuskriejo tolyn. Į nelaimės vietą iškviesti medikai dviračiu važiavusiam jaunuoliui sutvarstė sužeistą klubą ir nutarė nusivežti į ligoninę dėl išsamesnių tyrimų.

„Aš jį pamačiau, kai jis jau buvo nulėkęs prie medžio. Iš to spėju, kad jo greitis turėjo būti labai didelis“, – samprotavo „Audi A6 Avant“ vairavęs Marius Karanauskas, dviratininkui iškart suteikęs pirmąją pagalbą.

„Dviratininkas turėtų važiuoti važiuojamąja kelio dalimi. Aišku, jeigu jis čia gyvena ir suko į savo kiemą, niekas jam neuždraus užvažiuoti ant šaligatvio“, – kalbėjo įvykio vietoje dirbęs policijos pareigūnas.

„Svarbiausia, kad žmogus liktų sveikas. O kas kaltas ar nekaltas, tai čia jau ne svarbiausias dalykas“, – į  diskusijas ir avarijos kaltininko paieškas nenorėjo leistis automobilio vairuotojas M.Karanauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius