-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno ir Palangos oro uostuose sulaikyti įkaušę ir sąmyšį kėlę keleiviai

Palangos ir Kauno oro uostuose pasieniečiai sulaikė du neblaivius lėktuvų keleivius. Norvegijoje gyvenantis lietuvis orlaivyje rūkė ir nevykdė įgulos reikalavimų, o iš Londono atskridęs ir aplinkoje nesiorientavęs kėdainietis triukšmavo.
Palangos oro uostas
Palangos oro uostas / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Šeštadienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos Pakrančių apsaugos rinktinės Palangos užkardos pasieniečiai, kurie dirba Palangos oro uoste, gavo informacijos iš skrydžių valdymo centro. Pranešta, kad iš Oslo į Palangą skridusiame lėktuve vienas neblaivus keleivis orlaivio salone užsirūkė, drausminamas elgėsi agresyviai ir nevykdė įgulos reikalavimų. 

Kai lėktuvas nusileido Palangoje, pasieniečiai prie jo trapo sulaikė 30-metį lietuvį, kuris dirba Norvegijoje ir ten yra deklaravęs gyvenamąją vietą. Pamatęs uniformuotus ir ginkluotus VSAT pareigūnus chuliganiškai lėktuve besielgęs keleivis dabar jau vykdė visus nurodymus.

Vyras buvo pristatytas į pasieniečių patalpas oro uoste. Iškviesti policijos pareigūnai jam nustatė 1,1 promilės neblaivumą. Sulaikytąjį pasieniečiai perdavė policininkams.

Tą pačią dieną Kauno oro uoste dirbę pasieniečiai sulaikė girtą 33-ejų Kėdanių gyventoją. Jis atskrido reisu iš Londono ir dar nebuvo praėjęs dokumentų patikrinimo vietos. Dėl neblaivumo vyras nesiorientavo aplinkoje ir triukšmavo oro uosto patalpose.

Kauno oro uosto pasieniečiai, kuriems tarnybinėse patalpose su sulaikytuoju dėl jo neblaivumo susikalbėti sekėsi sunkiai, kėdainietį perdavė policijos pareigūnams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius