Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno oro uoste triukšmavę telšiškiai į Oslą neišvyko

Laikinosios sostinės oro uoste triukšmavusiems trims Telšių gyventojams teko atidėti kelionę į Norvegiją.
Kauno oro uostas
Kauno oro uostas

Sekmadienį vakare Kauno oro uoste dirbantys Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai gavo pranešimą iš aviacinio saugumo darbuotojų, kad išvykimo salėje chuliganiškai elgiasi trys vyrai.

Manoma, nuo alkoholio apsvaigusi trijulė plūdosi necenzūriniais žodžiais, elgėsi agresyviai, tad antžeminio aptarnavimo kompanijos atstovai atsisakė keleivius laipinti į orlaivį, skridusį reisu į Oslą.
Išvykimo salėje pasieniečiai išties aptiko įtartinai atrodžiusius tris vyrus, kuriuos atvesdino į tarnybines patalpas. Netrukus nustatyta, kad viešąją tvarką pažeidinėjo 31, 33 ir 42 metų Telšių gyventojai.

Trijulė ir toliau nesiliovė plūstis. Nuo keleivių sklido svaigalų kvapas, tačiau telšiškiai atsisakė pasitikrinti blaivumą.

Pasieniečiai apie sulaikytuosius pranešė policijos pareigūnams ir netrukus perdavė vyrus Kauno rajono komisariato patruliams. Telšių gyventojams už viešosios tvarkos pažeidimą teks atsakyti administracine tvarka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius