Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 05 /18:28

Kauno pakraštyje moteris automobiliu rėžėsi į stulpą – užtvertas visas Ateities plentas

Ketvirtadienio pavakarę Kaune, Ateities plente, per automobilio avariją nuverstas gelžbetoninis stulpas. Žmonės, pirminiais duomenimis, nesužaloti, tačiau eismas sutrikdytas visiškai.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Vitalijaus/15min.lt skaitytojo nuotr.

Pranešimą apie avariją Kaune specialiosios tarnybos gavo ketvirtadienį maždaug 17.35 val.

Moters vairuojamas automobilis rėžėsi į stulpą ir jį nuvertė. Lūžusios gelžbetoninės atramos dalis krito taip, kad užvertė visą Ateities plento važiuojamąją dalį.

Kaip 15min.lt pranešė avariją užfiksavęs skaitytojas Vitalijus, eismo nelaimė įvyko už posūkio iš greitkelio Vilnius–Kaunas į Petrašiūnus, palyginti netoli vadinamosios Amalių geležinkelio pervažos.

Kauno apskrities policijos budėtojas 15min.lt sakė, kad įvykio aplinkybės kol kas neaiškios, jas tiria į avarijos vietą nuskubėjęs kelių policijos ekipažas. Pagal pirminį pranešimą, lengvasis automobilis „Kia Cee'd“ rėžėsi į stulpą, o kitos transporto priemonės gali būti susijusios nebent netiesiogiai.

Duomenų, kad eismo įvykio metu būtų nukentėję žmonės, bent kol kas nėra.

Kaunietis Vitalijus minėjo, kad avarija iškart sutrikdė eismą Ateities plentu, tačiau vairuotojų tai nesukaustė – jie greitai rado aplinkkelį per netoliese esančios įmonės teritoriją. Tiesa, teko važiuoti ir per žolę – žaliosios vejos plotas vienoje vietoje žaibiškai buvo išvažinėtas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius