-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno pareigūnai sulaikė penkis turto prievartavimu įtariamus asmenis

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai sulaikė penkis asmenis, įtariamus turto prievartavimu.
Antrankiai
Antrankiai / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kauno policija informuoja, kad vasaros pabaigoje į policiją kreipėsi 33 metų kaunietė, kad iš jos nenustatyti asmenys reikalauja 20 tūkstančių litų. Reikalaujant pinigų, buvo naudojama psichinė prievarta, grasinama susidoroti su pačia pareiškėja bei jos šeima. Nusikaltėliai moteriai neteisėtai buvo atėmę laisvę.

Spalio 20 d. pareigūnai sulaikė 5 šiuo nusikaltimu įtariamus asmenis: R.R. (32 m.), A.K. (26 m., teistą), R.P. (37 m.. teistą), K.K. (27 m.) ir 18-metę E.B. Pareigūnai turi duomenų, kad šie asmenys palaikė ryšius su Kauno mieste veikiančiomis organizuotomis nusikalstamomis grupuotėmis.

Keturiems įtariamiesiems Kauno apylinkės teismas skyrė kardomąsias priemonės – suėmimus, merginai skirtas įpareigojimas periodiškai registruotis policijos įstaigoje ir niekur neišvykti be pareigūnų žinios.

LR Baudžiamajame kodekse numatyta, kad tas, kas prievartaudamas turtą panaudojo fizinį smurtą, atėmė asmeniui laisvę (....) baudžiamas laisvės atėmimu iki aštuonerių metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius