Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno policija aiškinasi, kas apgadino automobilį: atsakymą gali žinoti šie vaikai

Kauno miesto Santakos policijos komisariato policijos pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo, kai šių metų rugpjūčio 3 d., važiuojant prekybos centro, esančio Islandijos plente, link, buvo apgadintos automobilio durelės.
Ieškomi vaikai
Ieškomi vaikai / Kauno apskr. VPK

Transporto priemonės savininkui padaryta apie 500 eurų žala. Fotonuotraukoje užfiksuoti nepilnamečiai, galintys turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šiuos nepilnamečius, žinančius jų buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK telefonu 8700 60676 arba el. paštu irma.saveike@policija.lt.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Santakos policijos komisariato policijos pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo, pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 187 str. 1 d. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 4-ojo skyriaus prokurorai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius