-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno policija demaskavo dvi kanapių plantacijas, sulaikė 5 įtariamuosius

Kauno policijos Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai nustatė Kaune bei rajone veikusias pogrindines kanapių plantacijas. Operacijos metu sulaikyti penki kanapių auginimu įtariami asmenys.
Kanapių plantacija Kauno rajone
Kanapių plantacija Kauno rajone / Kauno VPK nuotr.

Kaip informavo Kauno policija, sulaikytiesiems jau pareikšti įtarimai neteisėtai gaminus bei disponavus ypač dideliu narkotinių medžiagų kiekiu turint tikslą jas platinti. Už šį nusikaltimą įstatymai numato laisvės atėmimą nuo 10 iki 15 metų.

Kauno VPK nuotr./Kanapės
Kauno VPK nuotr./Kanapės augintos ir viename iš Kauno daugiabučių esančiame bute

Pranešama, kad birželio 23-ąją, ONTV pareigūnai turėdami informacijos nuvyko į Kauno rajoną (tiksli vietovė neskelbiama), kur vienoje apleistoje fermoje aptiko nelegalią kanapių auginimo plantaciją.

Narkotinių augalų plantacijoje rasti ir trys vyrai – 40-metis, niekur nedirbantis, anksčiau 6 kartus už įvairius nusikaltimus teistas R.P., taip pat 36-erių bedarbis R.Š. bei 29-erių, anksčiau kartą teistas, o šiuo metu niekur nedirbantis A.R. Visi jie Kauno rajono gyventojai. Tą patį vakarą pareigūnai apsilankė ir viename Kauno miesto daugiabučių, kur rado įrengtą kitą kanapių auginimo plantaciją.

Įtariant padarius nusikaltimą buvo sulaikyti dar du asmenys: 52 metų Kauno rajono gyventojas A.M., anksčiau teistas du kartus, o šiuo metu niekur nedirbantis. Taip pat 34-erių A.S., anksčiau jau teistas. Pastarasis vienintelis iš visų įtariamųjų šiuo metu oficialiai dirba.

Visi 5 asmenys sulaikyti ir patalpinti įtariamieji uždaryti į policijos areštinę. Pirmadienį teismas skyrė kardomąją priemonę – suėmimą nuo 10 parų iki 2 mėnesių. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius