Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
01 16

Kauno policija paaiškino A.Kandroto-Celofano sulaikymo būdą ir pasisakė dėl tariamo smurto

Pirmadienio vakarą policijos buvo sulaikytas už finansinius nusikaltimus kalėti nuteistas Antanas Kandrotas, pravarde Celofanas. Pareigūnai jį sustabdė vairuojantį, sulaikymą stebėjo kartu buvusi nuteistojo šeima – žmona ir vaikai. Kauno policija 15min paaiškino, kodėl pasirinko tokį sulaikymo būdą, o ne leido A.Kandrotui pačiam prisistatyti į komisariatą. Policijos atstovai pateikė komentarą ir dėl tariamo smurto prieš sulaikytąjį.
Antanas Kandrotas-Celofanas
Antanas Kandrotas-Celofanas / 15min montažas

A.Kandrotas pirmadienį buvo sulaikytas tą pačią dieną įsiteisėjus dviem nuosprendžiams finansinių nusikaltimų bylose. Jam paskirta reali įkalinimo bausmė.

Sulaikymas įvykdytas sustabdžius jo vairuojamą automobilį. Sulaikomas vyras nesipriešino aktyviai, tačiau nevykdė teisėtų pareigūnų reikalavimų.

A.Kandrotas savo sulaikymą pats transliavo feisbuke.

Vaizdo įraše matyti, kad jis policijos pareigūnų prašymu atsisako lipti iš automobilio, nurodymų nevykdo ir po perspėjimų, jog bus panaudota fizinė prievarta.

Galop policijos pareigūnai vyrą ištempė iš transporto priemonės. Juo tuo metu vyko ir moteris bei vaikai, taip pat matomi vaizdo įraše.

„Teismo sprendimui įsigaliojus buvo duota laiko susirinkti daiktus ir atvažiuot į policijos komisariatą, o jie jį sustabdė važiuojant su šeima namo susirinkt daiktus, sukėlė šoką vaikams“, – klausimą dėl policijos pasirinkto sulaikymo būdo kėlė į 15min besikreipusi skaitytoja Aistė.

Nulėmė asmenybė ir teistumai

15min pasiteiravo Kauno policijos, kodėl buvo pasirinkta būtent taip sulaikyti A.Kandrotą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius