-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno policija: pamatęs pareigūnus ant motociklų girtas „VW Golf“ vairuotojas tarsi sustingo

Kauno policija praneša apie girtą ir vairuotojo pažymėjimo neturintį automobilio „VW Golf“ vairuotoją, įkliuvusį pareigūnams.
Įspėjimas
Įspėjimas / Photos.com nuotr.

Kaip rašoma Kauno apskrities VPK pranešime, trečiadienį apie 22.40 val. Kaune, Taikos pr., tarnybiniais motociklais patruliuojančių Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Kelių patrulių kuopos pareigūnų dėmesį patraukė automobilio „VW Golf“ vairuotojas. Pastarasis, pastebėjęs pareigūnus, tarsi sustingo, stengdamasis nežiūrėti į policininkus, vis keitė važiavimo krypti sukdamas tai į vieną, tai į kitą gatvę.

Pareigūnai važiavo jam iš paskos, o Ryšių g. minėtą automobilį nusprendė sustabdyti.

Tada ir paaiškėjo įtartino vairuotojo elgesio paslaptis – vyras buvo neblaivus. Automobilio vairuotojui V.R. (gim. 1977 m.) nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 0,77 prom. alkoholio. Taip pat paaiškėjo, kad V.R. su savimi neturėjo vairuotojo pažymėjimo.

Vairuotojui V.R. surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas dėl transporto priemonės vairavimo, esant neblaiviam. Už tokį pažeidimą vairuotojui gresia bauda nuo vieno tūkstančio iki vieno tūkstančio penkių šimtų litų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo vienerių metų iki vienerių metų šešių mėnesių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius