-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno policija perspėja greičio mėgėjus: santaupas geriau išleisti atostogoms, o ne baudoms

Antradienį Kėdainių bei Jonavos rajonų keliuose Kauno policijos pareigūnai užfiksavo du greičio mėgėjus. Daugiau nei 50 km/val. leistiną greitį viršijusiems vairuotojams gresia baudos iki 550 eurų ir teisės vairuoti atėmimas pusmečiui.
Kauno policijos užfiksuoti leistino greičio viršytojai
Kauno policijos užfiksuoti leistino greičio viršytojai / Kauno apskrities VPK nuotr.

„Statistiškai daugiausia eismo įvykių įvyksta dėl leistino greičio viršijimo atvejų. Elkimės kelyje atsakingai, kadangi reali grėsmė ne tik eismo saugumui, bet ir paties vairuotojo gyvybei ypač padidėja, kai gerokai viršijamas greitis.

Už šį pažeidimą taip pat gresia teisės vairuoti atėmimas ir nemenkos piniginės baudos, tad pinigus verčiau išleisti ne baudoms, o jaukioms vasaros atostogoms“, – laikytis Kelių eismo taisyklių vairuotojus paragino Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Kelių patrulių kuopos vadas Ramūnas Kemzūra.

Birželio 27 d. 10.53 val. Kėdainių rajono kelio Panevėžys–Aristava–Sitkūnai 60-ajame kilometre buvo užfiksuotas daugiau nei 50 km/val. greičio viršijimo atvejis. Dirbdami su nežymėtu tarnybiniu automobiliu, Kauno apskrities policijos pareigūnai pastebėjo gerokai greitį viršijantį automobilį „Audi A6 Avant“.

Panevėžio gyventojas (gim. 1981 m.) lėkė 149 km/val. greičiu, kur nustatytas leistinas greitis – 90 km/val.

Tą pačią dieną 14.52 val. Jonavos rajono kelio Kaunas–Zarasai–Daugpilis 28,10-ajame kilometre taip pat užfiksuotas greičio viršijimo atvejis.

VIDEO: Kauno policijos užfiksuoti greičio mėgėjai

Šiaulių rajono gyventojas (gim. 1974 m.), vairuodamas automobilį „BMW 730“, važiavo 131 km/val. greičiu, kur nustatytas leistinas greitis – 70 km/val.

Vairuotojams surašyti administracinio nusižengimo protokolai. Už tai numatyta bauda nuo 450 iki 550 eurų ir teisės vairuoti transporto priemones atėmimas nuo 1 iki 6 mėn.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius