-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno policija prašo pagalbos atpažinti bare muštynes sukėlusius asmenis

Kauno policija pateikia vaizdo medžiagą, kurioje matomi įtariamieji rugpjūčio 26-osios naktį sumušę baro „Veronika“ lankytojus.
Įtariamieji
Įtariamieji / Kauno VPK nuotr.

Rugpjūčio 26 d. apie  3 val. 20 min. Kauno miesto Centro policijos komisariate buvo gautas pranešimas, kad Savanorių prospekte įsikūrusio baro „Veronika“ vyko muštynės ir greitosios medicinos pagalbos ekipažas iš įvykio vietos į Kauno klinikas pristatė sužalotus: T. J. (g. 1972 m.), su durtine žaizda nugaroje, veido sumušimais, R. Z. (g. 1990 m.), su durtinėmis žaizdomis krūtinėje ir nugaroje, ir E. G. (g. 1986 m.), su galvos ir veido sumušimas.

Tyrimo metu nustatyta, kad įvykis užfiksuotas baro „Veronika“ verandoje įrengtomis vaizdo kameromis. Peržiūrėjus filmuotą medžiagą, buvo nustatyta, kad apie 03 val. 14 min. 4-5 asmenų grupė užpuolė sėdėjusius prie staliuko vaikinus. Pradėjo juos mušti rankomis, kojomis, mėtyti įvairius daiktus, vienas iš užpuolikų rankose turėjo peilį, kuriuo kelis kartus dūrė kažkuriam iš nukentėjusiųjų.

Kauno apskrities policija prašo gyventojų pagalbos. Atpažinusių nuotraukose esančius asmenis ar turinčius kitos tyrimui svarbios informacijos, skambinti Centro PK tyrėjui Olegui Samsonui tel.: (8 37) 303 392 arba į Centro PK budėtojų dalį tel.: (8 37) 303 309.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius