Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 01 18 /17:14

Kauno policija skelbė apie dingusią jauną moterį: rastas ir „Peugeot“, ir kūnas

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai ieškojo dingusios 1991 m. gimusios Živilės J., su kuria artimiesiems nepavyko susisiekti. Ketvirtadienio popietę kaimyninėje Alytaus apskrityje aptikta ir jaunos moters transporto priemonė, ir negyva kaunietė.
Diena su nežymėtu policijos automobiliu
Kauno policija / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Atnaujinta 15.17 val. Ketvirtadienio popietę Kauno apskrities policija pranešė, kad rastas dingusios merginos automobilis „Peugeot“. Transporto priemonė buvo nuvažiavusi nuo kelio, apsemtame griovyje. Aptiktas ir merginos kūnas. Pradėtas jos mirties aplinkybių tyrimas.

Pavakarę pareigūnai papildomai pranešė, kad, pirminiais duomenimis, ant surastos merginos kūno smurto žymių nepastebėta. Teismo medikams atlikus apžiūrą, bus galima įvardinti tikslias išvadas.

17.14 val. Kauno apskrities policija informavo, jog automobilis rastas Prienų rajone, Mauručių kaime.

Alytaus apskrities policija užfiksavo, kad sausio 18 d. apie 14 val., vykdant dingusios merginos (g. 1991 m.) paiešką, Mauručių kaimo (Prienų r., Veiverių sen.) laukuose, griovyje (kanale) rastas automobilis „Peugeot 406“. Šalia automobilio, vandenyje buvo rastas merginos lavonas, pirminiais duomenimis – be smurto žymių.

Pradžia. Pastarąjį kartą moteris buvo pastebėta sausio 14 d. apie 21 val. išvažiuojanti iš Kauno rajone Užliedžių seniūnijoje esančios degalinės su pilkos spalvos automobiliu „Peugeot 406“.

Tik gavus pranešimą, sausio 17 d., pradėta aktyvi dingusios moters paieška. Gausios pareigūnų pajėgos tikrina visas apylinkes.

Moters požymiai: apie 165 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, juodų, ilgų plaukų.

Asmenis, žinančius ką nors apie dingusiosios Živilės J. buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskrities VPK telefonu (8 37) 303 450 arba skambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius