Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno policija sulaikė prostitučių verslą organizavusį vilnietį

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai, atlikę operatyvinį tyrimą, nustatė ir sulaikė Vilniaus miesto gyventoją, kuris pelnėsi iš kito asmens prostitucijos ir gautus pinigus panaudododavo savo reikmėms.
Įtariamasis
Įtariamasis / Kauno policijos nuotr.

Anksčiau neteistas 28-erių metų vilnietis D.D., veikdamas kartu su bendrininkais, internete susipažindavo su merginomis, ir, prisistatydamas Tomo vardu, organizuodavo jų erotines foto sesijas. Nuotraukas patalpindavo įvairiuose tarptautiniuose interneto tinklalapiuose, kurie buvo susiję su seksualinių paslaugų teikimu.

Vėliau D.D. organizuodavo merginų išvykimą iš Lietuvos Respublikos, dažniausiai į Graikiją, Italiją bei Prancūziją - verstis prostitucija. Tyrimo metu nustatyta, kad šia nusikalstama veikla D.D. užsiėmė nuo 2008 metų.

D.D. pareikšti įtarimai dėl pelnymosi iš kitų asmenų prostitucijos ir nusikalstamu būdu įgytų pinigų legalizavimu, už ką baudžiama laisvės atėmimo bausme iki septynerių metų. Jam skirtos kardomosios priemonės – rašytinis pasižadėjimas niekur neišvykti, dokumentų paėmimas ir prievolė nustatytu laiku registruotis policijos įstaigoje.

Ikiteisminiam tyrimui, kurį atlieka Kauno AVPK ONTV, vadovauja Kauno apygardos prokuratūra.

Pareigūnai mano, kad nuo šio vyriškio galėjo nukentėti daugiau merginų, todėl prašo jas atsiliepti ir paskambinti į Kauno policiją tel. 8-37 303 157, 303 036.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius