Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno policijos pareigūnai ne tarnybos metu sulaikė kėdžių vagis

Rugsėjo 22 d. apie 22.20 val. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Patrulių rinktinės mobilaus būrio specialistas D.Mackela ne tarnybos metu, važiuodamas pro Vilijampolės tiltą, pastebėjo du vyriškius, kurie nešėsi keturias baro kėdes.
Policijos pareigūnas
Kauno policijos pareigūnas / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Patyrusiam pareigūnui tai sukėlė įtarimą, todėl jis informavo patruliuojančius kolegas apie pastebėtus įtartinus asmenis ir nusprendė išsiaiškinti, ar vyrai nepadarė nusikaltimo. Atvykus patruliams abu įtariamieji jau buvo sulaikyti, praneša Kauno policija.

Pas vieną iš sulaikytųjų buvo rasta automagnetola. Pristačius įtariamuosius į Centro policijos komisariatą paaiškėjo, kad sulaikytieji V.U. (gim. 1958 m.) ir Z.B. (gim. 1980 m.) jau ne pirmą kartą teisti, o automagnetola rugsėjo 22-osios vakare buvo pavogta iš Kumelių gatvėje stovėjusio automobilio.

Dėl vagystės pradėtas ikiteisminis tyrimas. Tyrėjai taip pat aiškinasi, kam priklauso pas įtariamuosius rastos kėdės.

Rugsėjo 25-ąją paryčiais, apie 5 val., Patrulių rinktinės mobilaus būrio patruliai R.Brundza ir N.Zaveckas neuniformuoti, ne tarnybos metu, eidami M.Valančiaus gatve, pastebėjo jų link atvažiuojantį „Mercedes Benz“ automobilį.

Jam sustojus, du jaunuoliai liko sėdėti automobilyje, o dar trys jaunuoliai išlipę greitai pribėgo prie kito toje pačioje gatvėje stovėjusio „Mercedes Benz“, nuėmė nuo jo priekines automobilio apdailos detales ir, grįžę į jų laukiantį automobilį, bandė pasišalinti. Pareigūnai R.Brundza ir N.Zaveckas, pribėgę prie automobilio prisistatė, kad yra policijos pareigūnai ir pareikalavo sustoti, tačiau jaunuoliai staigiai nuvažiavo Rotušės aikštės link.

Pareigūnai apie įvykį pranešė kolegoms, tačiau įtariamųjų sulaikyti nepavyko. Tą pačią dieną apie 18 val. R.Brundza ne tarnybos metu, Šilainių mikrorajone, pamatė tą patį „Mercedes Benz“ automobilį, kuriame sėdėjo ryte matyti jaunuoliai, nuėmę M.Valančiaus gatvėje kito automobilio priekines apdailos detales.

Pareigūnas informavo dirbančius kolegas, todėl netrukus įtariamieji vagyste buvo sulaikyti ir pristatyti į Centro policijos komisariatą, kur šiuo metu vyksta tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius