-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno portalo redaktorius: Vilniaus klubų apsaugininkų veiksmai yra neleistini

Kauno portalo „Kas vyksta Kaune“ redaktorius Vaidas Pilkauskas dar šeštadienį žada kreiptis į sostinės policiją dėl netinkamo Vilniaus klubo apsaugininkų elgesio. Redaktorius tvirtina, kad klubo apsaugos darbuotojai atėmė iš jo telefoną ir ištrynė vaizdo medžiagą, kurioje buvo užfiksuotos prie klubo vykstančios muštynės.
Konflikto dalyvių sulaikymas
Konflikto dalyvių sulaikymas / Kadras iš filmuotos medžiagos

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Kaip redakciją informavo pats portalo „Kas vyksta Kaune“ redaktorius Vaidas Pilkauskas, naktį iš penktadienio į šeštadienį apie 4 val., Gynėjų g., greta vieno klubo, pastebėjo konfliktą. Vyras tikina bandęs nuraminti konflikto dalyvius, tarp kurių buvo ir merginų.

Tačiau pokalbis nepavyko, vyras buvo parblokštas ant žemės, o konflikto dalyviai vėl susikibo.

„Konflikto dalyviai besistumdydami išdaužė šalimais įsikūrusio restorano stiklus, apgadino metalines konstrukcijas. Keli konflikto dalyviai įvirto į restorano patalpas ir ten tęsė muštynes“, – tvirtina V.Pilkauskas.

Netrukus iš greta esančio klubo išėjo apsaugos darbuotojai. Jie šiek tiek apramino mušeikas, buvo iškviesti policijos pareigūnai ir greitosios pagalbos medikai.

Atvykus policijai, konfliktas vėl įsiplieskė, pareigūnai tramdydami įsiaudrinusią kompaniją panaudojo elektrošoką.

V.Pilkauskas tvirtina, kad visus įvykius jis fiksavo mobiliuoju telefonu.

„Tačiau vienas iš klube dirbančių apsaugininkų, nors žinojo, kad vaizdo medžiaga fiksuojama visuomenės informavimo tikslais, iš rankų pagriebė mobilųjį telefoną, iš kurio ištrynė visą vaizdo medžiagą, kuri galėjo leisti išsiaiškinti nusikalstamą veiklą“, – teigia Kauno portalo redaktorius.

Vyras tikina, kad atimtą telefoną, paėmę iš apsaugininkų, jam atidavė policijos pareigūnai. Konflikto dalyvių sulaikymą V.Pilkauskas užfiksavo kitu telefonu. 

VIDEO: Vilniuje policija sulaikė konfilktuojančius asmenis

Vilniaus policijoje redakcijai patvirtino, kad iš tiesų naktį iš penktadienio į šeštadienį Gynėjų g. įvyko muštynės. Jas malšino pareigūnai. Kai kuriems konflikto dalyviams prireikė medikų pagalbos.

Po incidento į policijos komisariatą buvo pristatyti keturi asmenys, tarp jų yra viena mergina.

„Visi sulaikytieji buvo apklausti ir paleisti. Pareigūnai aiškinasi konflikto aplinkybes“, – teigia sostinės policininkai.

Tuo tarpu Kauno portalo redaktorius taip pat žada kreiptis į Vilniaus policiją dėl netinkamo apsaugos darbuotojų elgesio. Vyras tvirtina, kad apsaugininkas telefoną iš jo atėmė panaudodamas jėgą.

„Tikiuosi, kad visuomenė turės progą sužinoti, kaip dirba naktinių klubų apsaugininkai“, – sako vyras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius