2013 03 29 /13:36

Kauno rajone atvira liepsna degė kaimo turizmo sodyba

Penktadienio rytą Kauno rajone įsikūrusioje kaimo turizmo sodyboje kilo gaisras. Sudegė stogas, išdegė pastato vidus, tačiau pavyko nuo liepsnos apsaugoti šalia esančius statinius.
Gaisras Pajiesio kaime
Gaisras Pajiesio kaime / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pranešimas apie gaisrą Pajiesio kaime (Garliavos apylinkės seniūnija) buvo gautas 7.28 val. Ugniagesiai gelbėtojai buvo informuoti, kad dega mūrinis pastatas priblokuotas prie rąstinio. Į įvykio vietą išsiųstos Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos.

Atvykus ugniagesiams kaimo turizmo sodybos stogas degė atvira liepsna. Gelbėtojams pavyko nuo liepsnos apsaugoti šalia esančius kitus pastatus. Pirminiais duomenimis, per gaisrą žmonės nenukentėjo.

Papildyta 11.31 val.: Įtariama, kad sodyba padegta. Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį joje linksminosi kelios dešimtys jaunuolių. Ar jie susiję su gaisru – aiškinamasi. Pastatai yra apdrausti. Sodybos šeimininkė Vilma Rėklienė skaičiuoja, kad patirti nuostoliai siekia apie 200-300 tūkst. litų.

Papildyta 13.35 val.: Ugniagesiai degančią kaimo turizmo sodybą „Jiesios pakrantė“ gesino nuo 7.53 val. Išdegė medinio pastato mansardinis aukštas su buvusiais daiktais. Išdegė mūrinio pastato palėpė su buvusiais daiktais. Sudužo, sutrūkinėjo langų stiklo paketai. Sulietos vandeniu ir apdegė pirmo aukšto patalpos. Buvo išgelbėti du statiniai, gyvenamas namas ir pirtis. Įtariama tyčinė žmonių veika.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius